Продавам плазмен телевизор Panasonic TH-46PY8PA 1920x1080
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Продавам плазмен телевизор Panasonic TH-46PY8PA 1920x1080
Плазмата наистина е на 1 месец. Познавам лично човекът и гарантирам за коректността му, в случай, че това има някакво значение.
- Gethsemane
- има известен опит
- Обратна връзка:
От снимката е видно, че е работил само 90 часа. Както се казва, още не се е разработил. Според мен цената от 1200 лева е изключително добра.
Иначе за разстоянието съм по-скоро на мнението на Рачев. 46 инча се гледа идеално от 2,30. Не си си оставил време да свикнеш.
Не е ли по-добре да направиш компромис с картината на SD сигнал и да се кефиш максимално при HD вместо обратното.
Сега ще продадеш тоя за 1200 и ще трябва да додадеш още 300-400 минимум за приличен 40-42 с аналогично качество.
Иначе за разстоянието съм по-скоро на мнението на Рачев. 46 инча се гледа идеално от 2,30. Не си си оставил време да свикнеш.
Не е ли по-добре да направиш компромис с картината на SD сигнал и да се кефиш максимално при HD вместо обратното.
Сега ще продадеш тоя за 1200 и ще трябва да додадеш още 300-400 минимум за приличен 40-42 с аналогично качество.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Не предимно, но гледам българските на ITV и някои английски SD канали. Горе-долу гледам 50/50 HD и SD програми. В последно време скачам на HD каналите като по ледени блокове в размръзнало езеро и ме е страх да не поподна на SD... Вие ще ме разубедите да го продавамNanko Rusev написа:Вместо да продаваш и да взимаш друг и да си доста пари на загуба, защо не пробваш първо какво става като прекараш SD сигнала през ресийвър с добър upscaling ?
Аз разбрах че гледал предимно SD и за това продава?Alexander Gekov написа:...Продавачът на плазмата гледа възможно най-качествените ХД канали през САТ и Булсатком не са му бенчмарк
...

Какво имаш предвид под ресийвър с добър upscaling (например?)
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Разделих темата, бъдете така добри да продължите в другата!
Тук все пак е "ПРОДАЖБИ"!
Тук все пак е "ПРОДАЖБИ"!