Колоните:

- Дясна:

- Лява 1:

- Отново двете:
Говорителите:

- Етер 5 кобалт
Повече инфо -
тук
Много ми хареса как стана, не очаквах от себе си да се справя толкова добре и бързо - все пак колоните тежат повече от мен, но фитнеса си каза думата
Веднага ми направи впечатление колко се промени звученето с корка, звука започна да се стеле като аромат на скъп парфюм...невероятно!

За останалото - какво да кажа, всеки, който е имал възможност да чуе етери в хорна + еднотактов аналогов усилвател има идея за какво иде реч...звучене, което изпълва!
Откакто се занимавам с хай-фи ми стана ясно, че понятие "завършена система" не съществува.
Сега фокусът ми е да довърша RIAA коректора, което предполагам съвсем скоро ще стане и ще мога да слушам основно винили.
Ще използвам възможността за лек (или по-тежък

) мод на М-аудиото, което, както всяко нещо правено за ширпотреба, има доста забележки.
Искам да изкажа специални благодарности на:
Аспарух Желязков, който е основния виновник тази система да я има
Кирил Кирилов и Иво Рачев, благодарение на които я имам точно аз
Борислав Узунов, който беше невероятно търпелив и отговаряше на всичките ми ламерски въпроси при изпълнението на мрежовия филтър, покупката на грамофона и понастоящем - конструирането на RIAA-та.
Благодаря ви! Без вас нито системата, нито аз щяхме да сме това, което сме в момента!