Здравейте, отдавна се каня да покажа това на което слушам в момента. След много промени, та накрая и помещението ето и временния вариант. За сега предстои смяна на източниците на звук, тъй като този Денън вече се мръщи на някои дискове, техникса беше временно решение, а сегашното ми сони не ме устройва като източник. Ползвам и компютъра с дак с 2706 на Теодор Айнаджиев, но определено сигнала е доста нисък за мощността на усилвателя с 16С19П (~2,5 W) и на някои песни с по ниско ниво липсва достатъчно мощност и динамика. За в бъдеще ще търсим по-добър източник и евентуално следващо ниво усилвател с по големи лампи че тези не топлят достатъчно стаята ( нали съм Габровец

) ................. От бафълите, за сега съм изключително доволен, много верен и жив звук и невероятна сцена. До сега на тях са пробвани синьо и червено хапче, куп транзисторни усилватели и разбира се B.E.R.ът на Гого с който съм в момента и съм изключително доволен от звука и детайла който представят. Като недостатък мога да спомена единствено събирането на прах по плексигласа

и може би това че не слизат по ниско от 60-70 херца. За сметка на това баса е много стегнат и добре контролиран, някак си ненатрапчив и не те умаря в дългите електро бийтове. За акустична музика немога да намеря недостатък в ниските честоти.