Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Dimitarkn

#766 Мнение от Dimitarkn »

Инженер nespokox !!!

То тука май само аз не съм инженер, но въпреки всичко да те попитам, като си електроинженер И ЦЯЛ ЖИВОТ СИ СЕ ЗАНИМАВАЛ С ФИЗИКА, значе ли чи си я изучил цялата ?

Имаш още да четеш, човек и цял живот да се учи пак ненаучен си умира.

А тия дето са ги открили тези явления се наричат ГЕНИИ, било им е дадено свише. Притежавали са екстрасензорност.

Много от това което си учил не е вярно, било е умишлена заблуда...........

Pakov
чете
Обратна връзка:

#767 Мнение от Pakov »

Anakin
има известен опит но не му личи

Съжалявам ако съм Ви подвел.Постът ми е адресиран към мислещите.Останалите могат спокойно да го игнорират без
да загубят каквото и да е.

Pakov
чете
Обратна връзка:

#768 Мнение от Pakov »

ДЕКЛАРАЦИЯ от nespokox

Спирам да отговарям на лични нападки.
Това само разводнява темата и не е в интерес на деловия тон.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#769 Мнение от Gogo55 »

Тъи тъи,що е това електрически лъчи и има ли то почва у нас?Как се яде аджеба, или как се вижда?

ivai_lo

#770 Мнение от ivai_lo »

Ето един линк на руски, който може да обясни донякъде нещата:
http://www.cosmedtech.ru/cmt/?do=REP_F321

Dimitarkn

#771 Мнение от Dimitarkn »

Ей....., то стана много скучно тука,.........а :lol:
Темата зацикли :lol: !

Нещо в тази връзка:
Има конвертори на ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЪЧИ /скаларни вълни/, както естествени, така и изкуствени. Ама моля Ви, не ме питайте къде. Ако имах едва ли щях да разговарям сега тука, живота и здравето ми е най-ценното. Има си литература и история за това.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#772 Мнение от Gogo55 »

mushmurok555 написа:Ей....., то стана много скучно тука,.........а :lol:
Прав си мното е скучно найстина.Но пък в замяна на това по чужбина хората не си поплюват правят си лампи и генератори, и си правят опити.Както се и очакваше ние тука пак сме много назад тепърва ще откриваме топлата вода.Имаме 52стр. писания /основно дразги/ и нито една деистваща лампа:),дет се вика хубава работа,ама българска.Ето и един линк където хората си пишат за резултатите:
http://electroherbalism.com/Bioelectron ... eports.htm
Според практиката идва най-добре ако се комбинират двата метода/както си го мислех и аз, и писах за това,ама кой да слуша/-само тогава резултатите са най-положителни.А лампите си ги правят самички с аргон.....

Dimitarkn

#773 Мнение от Dimitarkn »

Gogo55 написа:Тъи тъи,що е това електрически лъчи и има ли то почва у нас?Как се яде аджеба, или как се вижда?
Gogo55 написа: по чужбина хората не си поплюват правят си лампи и генератори. Имаме 52стр. писания /основно дразги/ и нито една деистваща лампа,дет се вика хубава работа,ама българска.
- Питам се, .........не долавям ли противоречие в тези две изказвания ? :D
Gogo55 написа:А лампите си ги правят самички с аргон.....
Хайде и ние да си направим, и аз се чудех от къде да си набавя, .........ако някой знае как, тук му е мястото да го каже. Аз лично ще помагам с каквото трябва.

А между другото те в чужбина и совалки правят, ама тука е България - ........а уж бяхме най-интелигентни в света, след евреите :lol: !

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#774 Мнение от Gogo55 »

Как да е,днес излекувах за втори пореден път главобол с контактния метод!

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#775 Мнение от Kiril Kirilov »

Gogo55 написа:
mushmurok555 написа:Ей....., то стана много скучно тука,.........а :lol:
Прав си мното е скучно найстина.Но пък в замяна на това по чужбина хората не си поплюват правят си лампи и генератори, и си правят опити.Както се и очакваше ние тука пак сме много назад тепърва ще откриваме топлата вода.Имаме 52стр. писания /основно дразги/ и нито една деистваща лампа:),дет се вика хубава работа,ама българска.Ето и един линк където хората си пишат за резултатите:
http://electroherbalism.com/Bioelectron ... eports.htm
Според практиката идва най-добре ако се комбинират двата метода/както си го мислех и аз, и писах за това,ама кой да слуша/-само тогава резултатите са най-положителни.А лампите си ги правят самички с аргон.....
Нещо си се объркал, че няма нито една действаща лампа!
1-во, може да си пропуснал да видиш снимки на работещи устройства, 2-ро - не си вади изводи само ан базата на потвърдили тук, че имат работеща лампа.
Аз включително имам работеща лампа, само с нискочестотен вход, но мога да потвърдя за още 2-ма приятели, които използват лампа, напълнена с хелий за такива експерименти. Единият има 4 или 5 устройства, но просто не е писал тук...
Ако тук преобладаващото съдържание са надувки и дрязги - няма как наистина да се получи нещо истинско.
Предлагам ви например по подхода на Хулда Кларк да отворите нова тема, за да не се получават препирни по въпроса.
Потвърждавам, че използвам и зепер на Хулда, както и родителите ми и приятели!
Много по-лесно е да обучиш човек, който не разбира да държи 2 цилиндърчета 3х10 минути дневно, отколкото да го изправящ пред исполинска инсталация с лъчеви тръби и т.н.
Хулда устройството е значително по-маломощно, но потвърждавам, че има съвсем осезаем положителен ефект, дори само за профилактика на всякакви дискомфортни състояния! Просто не бива да се подхожда с недоверие и очакване за незабавен ефект!

viv
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#776 Мнение от viv »

За Kiril Kirilov: Казваш, че имаш лампа. А може ли да кажеш как се сдоби с нея. Или тези твои приятели как са се сдобили с лампите си?

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#777 Мнение от Ivan Rachev »

:lol:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#778 Мнение от Kiril Kirilov »

edliny написа:За Kiril Kirilov: Казваш, че имаш лампа. А може ли да кажеш как се сдоби с нея. Или тези твои приятели как са се сдобили с лампите си?
Помолих един друг приятел, който също е ентусиаст в областта и който има достъп до инсталация за производство на рекламни тръби, да направи няколко екземпляра... Правихме опити с различни по налягане тръби, както и с различни по форма...

Изобщо не сме стигнали до края, но устройствата въздействат... В хода на експериментите можеш да го потвърдиш и за себе си, ако правиш такива.

Абсолютно съгласен съм, че най-истинската обратна връзка може да бъде с някакъв диагностичен прибор и в случая, ако имаше лекар, привърженик на нестандартните подходи в лечението, особено с достъп до мощни микроскопи - би било за всички от голяма полза :-)

Мисля си, че ако някой има достъп до друга диагностична техника като "оберон"-концепциите или например Кирлианово диагностициране, също би могъл да окаже безценна подкрепа по отношение на обратната връзка при лъчева терапия...

viv
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#779 Мнение от viv »

Напълно съм съгласен, че трябва да има обратна връзка. Може би най-добрият вариант е това, което dido_boy предлага: да се пробва с по-едрите патогени, които могат да се видят с обикновен микроскоп.

Pakov
чете
Обратна връзка:

#780 Мнение от Pakov »

Колкото и да си"чешем крастата"без обратна връзка няма да стане нищо.
Но каква?-и супермикроскоп да имам-няма да почна да познавам разните му там гадинки-вируси и т.н.Затова ни трябват доктори във форума.Но те
сами няма да дойдат тук-ами да ги намерим и да им "пуснем мухата",да ги
заинтересоваме.Сигурно и те си имат разни форуми.И не само доктори -и биолозите например биха били полезни.Освен това въпросните професии имат достъп до модерна/понякога/техника и до клиничен материал/бол-
ни хора/.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”