Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
milan292

#722 Мнение от milan292 »

http://teogen.piczo.com/zaper?cr=1&linkvar=000044
От няколко месеца произвеждам и продавам запери и е факт че има много доволни клиенти. след около две седмици палзване на приставката с компютърната програма на един дядка от софия значително му намаляват ревматоидните болки по ставите. Със обикновеният запер за няколко седмици човек от благоевград приключва със хроничния гастрит и стомашните болки. Лично на мен ми спря напълно косопада който цяла пролет и лято не успях да спра с разни мазила и пр. За два сни се излукувах напълно от простуда на гърлото и херпес. Може би не всичко е така както го разсъждаваме но факт е че тези честотни технологии работят. В близките дни ще имам и безконтактно устройство излъчващо електрически лъчи(радиантно, скаларно поле в импулсен режим) за целта не е нужна дори и плазмена лампа а излъчваща повърхност и генератор на радиантно поле което не е нещо сложно...

viv
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#723 Мнение от viv »

Teofilios, кажи нещо повече за това радиантно поле и как се генерира.
А относно косопада-с какъв режим на запера го спря , защото и аз имам същият проблем.

Dimitarkn

#724 Мнение от Dimitarkn »

- Не мога едно нещо да разбера, защо при известен на 100 % работещ метод, истинския Райф-метод, не другите измислените, и вменени му методи, ще се натискаме да правим точно тях?

Няма такива исторически сведения, че тези вариации работят, НАПРОТИВ.

Абе защо един не каза, аз ще правя точно автентичния. Ама нали ние българите сме по умни от другите, най-интелигентните /видно от целия ни хал в държавата/в целия свят, ...... ще побългаряваме - нямам в прадвид конкретно никой, говоря по принцип, че много обидчиви!

Зашо ли е така ........., нека сам да си отговоря, ами не е май много лесно да разклатиш едни 1 000 V с честота от 100 kHz до 20 MHz и то на всичкото отгоре правоъгълни импулси.

Сформират се ООД-та да програмират чипове, но задачата не е свързана с програмиране, друго ще да е .

Хайде тези с големия стаж в електрониката да кажат, как се парви импулсен усилвател с горепосочените параметри и с какви елементи, защото някой по-рано дето ги чува петлите правилно беше казал, че с части за 100-200 лв Райф машина, по точно такъв усилвател с тези параметри не се прави, с трици маймуни не се ловят. Абе вярно, може малко и да се побългарят нещата, но и резултата ще е такъв.

Очаквам да разискваме, ако има съгласни с мен, автентичния Райф-метод по същество, и очаквам ако не принципна схема на усилвателя, то поне блокова да качи някой във форума, да изкоментираме, па макар и грешно да е. 90% от нещата се напасват практически, а не на теория, ама и без тази теория не ноже да се мине.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#725 Мнение от VITAN »

За 2-ри и последен път:
DidoBoy написа:А ако излъчването е електромагнитно ще има ли лечебен ефект ? Ами на този въпрос самия д-р Райф отговаря
положително.
Къде е това и как звучи от устата му на английски?
+ твоя трактовка или превод?

Като например:

DR. LARA: “What kind of vibration is it? Electromagnetic vibration?”
RIFE: “We won’t say magnetic, we will say electronic frequency vibration.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#726 Мнение от Gogo55 »

Мушморок,незнам дали си забелязал но аз съм за проба и на двата метода!Тук на място в България с хора, не на празни писаници и спам по форумите!Просто метода на Кларк е по лесен и затова всеки тръгва от него то е ясно-а и изглежда дава резултати.Не искам да влизам в напразни спорове кое работи и кое не защото информацията не е от доктор нито е минала през лабораторни тестове.Поне има отгласи че контактния метод работи а за раиф метода още няма нищо освен една снимка на стар комп който дори го имам същия в къщи-подмених го наскоро от една 15 годишна машина и не го изхвърлих:).
Даи прочутата схема по която работиш и търсиш мосфет да погледна за какво става на въпрос,или даи това което искаш да има на изхода от схемата като осцилограма-каквото мога ще направя!
ПС:Защо не питаш и витан как е решил проблема ?

Dimitarkn

#727 Мнение от Dimitarkn »

Отговор за Гого55!

Аз също започнах от Кларк, ама не бях и чувал за Д-р Райф, ей от този форум тук научих и то от скоро, вижда се от кога съм регистриран. Е добре, тръгва се от Кларк, но вече генератора го има, аз си го купих защото нямах такова време да си го правя сам, да разработвам платка на Протел и т.н., имаш го и ти, видях че си го направил, и с Кларк до тука - какво повече, по-нататък от ДДС генератор, няма какво да се желае.

Виж за Райфа нещата са по сложни /според мен/ защото за някой капацитет може и да не е. Ако си чел целия форум ще видиш, че са малко практичните схемни решения, .....май повечко на готово се чака, някой друг да се помъчи и после хоп и ние, па и производство да си спретнем......а :D .

Не говоря за пулсер с автомобилна бобина, това мен не ме интересува, то не е работещия Райф-метод.
Разбира се има участник дал голям принос за принципа на работа на цялата Райф машина, и дори и без схеми е дал най-много за темата тук.

Не ги разбирам някой хора тук, уж искат заедно да се направи нещо, за какво иначе са на форум, а казват на лични, ще плагиатстваме ли само. Тайни сдружения във форума ли ще правим. Кой каквото има да казва, ако знае, тук му е мястото.

Колкото до прочутата схема която съм имал, ей сега научавам. Такава все още нямам, но имам концепция за цялата Райф-машина реализирана със съвременни елементи /не с лампи като в оригиналната схема/, и като принцип на работа на отделните стъпала и като принципно схемно решение.

Но аз чакам някой друг да покаже какво мисли, тук някой си правеха реклама, ей сега е времето да се докажат, да направи блок схема и т.н. - да обсъдим. Иначе ако Гого искаш да помогнеш по-горе писах какво трябва и пак ще повторя:
- Импулсен усилвател от 100 kHz до 20 MHz с правоъгални импулси като ориентир 500 V.

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#728 Мнение от Gogo55 »

Като става на въпрос за щракане на високи волтове единствения транзистор които може да се купи онлаин тук в Бг е BUP314-1600V52А.Преди няколко години съм разработвал една машинка която искаше също високи тоци и бая ампери-ползвах него,още работи и то при 400V 50А.Според даташиита му дават че може за около 100нс да затвори или отвори.Тогава когато разработвах тази машинка изгубих сума ти време за да търся по нета схема чрез която да го щракам този или друг подобен транзистор-няма,оказа се че това е една голяма таина колкото и чудно да звучи.Схемите които се мотат по нета не вършат работа при високи тоци и ,или ампери!Поне аз не съм намерил подходяща която да работи правилно и чертита на осцилоскопа да са вертикални.Как да е чрез много опити и гърмежи на драивери успях да го накарам да щрака-този транзистор е ИГБТ и си иска поне 2А за да отвори и затвори както и поне 15-20V.В това е тънкоста да го накараш да щрака-освен волтове си иска и "ампери".Доста драивери гърмят ефектно иначе,кондерите хвърлят зелен пушек и пламък като китаиски фоерферки но при желания се постига всичко.Съвета ми е да ползваш този транзистор и драивер дето да пуска поне 18V2А -по принцип няма значение точно какъв драивер защото при раиф доколкото знам не се искат много ампери.От съпротивлението между драивера и мосфета зависи делта Т,успоредно на това съпротивление се слага някъв бърз шотки диод или 1N4148,или някъв фаст от серията F-къвто имаш, и кондер.може да сложиш и некъв делител към маса да пази драивера ако пробие транзистора.транзисторите може да слагаш успоредно по няколко броики-така им пада вътрешното съпротивление и се дига КПД.Максимално кондери пред и зад транзистора,както и наи накрая един мощен шотки между С и Е.
винаги трябва да оставаш поне 30% запас от стоиностите на транзистора за V и А-тоест при този транзистор и ако слагаш само един брои то максимално трябва да пускаш 1200V и 15А да кажем.Дигаш ли броиката на транзисторите може да дигаш и V и А.
Не ми е ясно само защо Витан като върл пропагандатор на Раиф,и горд собственик на такава машинка според неговите думи не е дал подходящи схемни решения?

milan292

#729 Мнение от milan292 »

Здравей!
По отношение на косопада - ами немога да кажа че често съм ползвал или ползвам запера. Всяко едно устройство като го произведа , го тествам за няколко минути. И понякога вечер дакото гледам някой филм си правя процедури със запера. Вероятно знаеш принципа на провеждане на процедурите : Три 7 минутни процедури с 20 мин. паузи. Ако имаш свободно време да минеш два пъти на ден в този ред- примерно сутрин и вечер , така ще е най-добре но и един сеанс със 3*7 минути пак е достатъчен. Аз съвсем случайно забелязах че вече нямам косопад.

Скаларното поле(другите наименования са радиантно, лъчисто, електрически лъчи, надлъжно но ще го наричаме само скаларно) това е индентично на полето създавано от плазмената търба на д-р Райф но в случая няма да използвам плазма а сферична или цилиндрична електропроводима повърхност на която се подават радиантни енергийни импулси. Това са напрежителни пикови импулси породени от автоиндукцията върху бобина захранвана примерно с 12 волта или малко повече(правоъгълни импулси е основният вариант) Няма вторична намотка. Бобината е с около 600 Навивки. Възможен е вариант и без магнитопровод. Напрежителните радиантни импулси са над 1000 волта и са с обратна посока на захранващите електрически. Използвам принципи установени от Никола Тесла (трансформатор на Тесла) и принципа на Джон Бедини(двигател-генератор на Бедини) . И при двете технологии в пространството се параждат скаларни (радиантни ) електрически вълни(не са електромагнитни). Имаме повече сходство с електростатичната индукция но не е съвсем така. Имам успешна репликация на двигателя на Бедини а също и на трансформатора на Тесла. По същественото е че от опит разбирам за какво става дума. Навремето Никола тесла е имал опит с електрическите лъчи при много кратки високоволтови електрически разряди с ниска честота. Ефекта е бил болезнен удар(вибрация) в цялото му тяло. Ефекта не се екранира нито с метални , нито стъклени прегради или други. При по висока честота болезнения ефект намалява и изчезва , при това електрическите лъчи имат същата проникваща мощ. Има разпостранено схващане което в определена степен е вярно че това са електрогравитационни етерни вълни...Пораждани от бързите и мощни енергийни разряди. Има още много което мога да кажа по тази тема но говорим вече за свободна енергия. Имам ренгенова лампа и планирам да направя апарат подобен на д-р Райф и все пак осъвременен. На този адрес продават
http://www.electroninvest.com/shop/item ... =100037657 генератор от 1 до 120МХц със вграден честотомер за около 300лв. Става за модулатор на Райф машина, става и с електроди на принципа на Хулда Кларк. Когато му дойде времето ще го имам. Имам приятел хирург , който освен като хирург работи и като лекар лекувайки със запер честотна технология, радионична апаратура и има достатъчно авторитет и опит с тези техники за да даде генерално становище по отношение на ефективността им. Този Човек д-р Зидаров (в Бургас) стана и повода аз да започна да правя запери и да ги продавам чрез Интернет. Това е страница с информация за него която му изработих в моя сайт и всеки при желание може да се свърже с него и лично да се запознае с авторитетното становище на практикуващ лекар и хирург, и имащ дълга практика с апаратурата на принципа на Хулда Кларк и д-р Райф. Единствения апарат който той няма е плазмена търба на Райф но използва неговите честоти и тези на Кларк и има отлични резултати. Страницата му е: http://teogen.piczo.com/zidarov?cr=1

Има и даден телефон така че винаги можете да се свържете с него и да разберете за какво става дума. ...

Dimitarkn

#730 Мнение от Dimitarkn »

teofilios, извинявай ама ти Евангелист ли си?

Защо ли имам такова чувство? - просто любопитство!

milan292

#731 Мнение от milan292 »

разбира се че съм евангелист. Но това какво общо има с темата...

DidoBoy

#732 Мнение от DidoBoy »

Ето отново линковете от последния ми пост, който не знам защо го истриха. Струва си да се разгледат и за това продължавам да упорствам.

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/
http://www.skidmore.edu/academics/music ... maFive.htm

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#733 Мнение от Gogo55 »

Дайте да обсъдим подходящи схемни решения за тази лампа.Който има готови,или принципни схеми нека да пуска тука да се събират.От повече схеми глава не боли а се черпи полезно инфо, и се взимат технически решения.

Pakov
чете
Обратна връзка:

#734 Мнение от Pakov »

Моля да ме светнете-как да видя на десктопа сигнала ,който възпроизвеждат говорителите на компа/нещо като осцилоскоп/.

milan292

#735 Мнение от milan292 »

Изпрати ми в лично съобщение мейла си и ще ти пратя програма за осцилоскоп. По важното е че тези честоти работят ... За мен е важен принципа на действие и да го спазя. Малки изкривявания на сигнала не са фатални...

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”