ПС:НЗОК заедно със световната здравна организация е забранила произвоството и внасянето на МАХ038 за да не може никои да повтори раиф машината само това ще да е проблема досещам се аз

Просто не исках да се изразявам крайно но вече ме принуди. Установих за себе си, че контоктния метод НЕ РАБОТИ. Всичко това е лъжа. Да не говорим за глупостите на Кларк, че с правоъгълно напрежение с произволна честота се избива всичко, ей така с едно таймерче от 20 ст. И още една глупост от книгата на Кларк - отиваш в планината на чист въздух, дишаш дълбоко и айде........... токсините изчезват. Единствения начин да се избави човек от токсините това е лечебното гладуване, и някой други пречистващи методи например по Малахов. Всичко останало е Ала - бала, в това число и "чудодейните билки". Но да не се отклонявам от темата. Ще ме попитете от къде съм толкова сигурен, че контактния метод не работи, ами много просто, от една инфекция на която си направих посявка разбрах какъв е причинителя, третирах се със честотите и по Райф и по Кларк и от ония по ниските но мяма никакъв положителен резултат. Също така не срещнах и нито едно мнение с категоричен положителен отговор.ВИТАН написа:Пишеш: ...не е много ефективен. Значи според теб е ефективен.
Никой не ти гарантира, аз вече си купих един и не смятам да си правя ИМАНЕ от тях. То и телевизор може човек да си направи по свои габарити и размери, ама въпреки това си го купува готов. Ако някой е "айляк", то аз нямам такова свободно време - семейство трябва да храня. Ето за това съм писал така, от моята си гледна точка. Русенската фирма ги няма на склад тия генератори. Имат си направени платки, и като се обади някой я налепят за два три дни - ето така става.ВИТАН написа:Кой ти гарантира, че тази фирма ще има желание винаги да ги прави тия синтезатори?
обясни по подробно как направи посявка,колко време се третира,каква беше инфекцията и така натам повече подробности-тоест даи максимално подробно обяснение че и аз трябва да направя някви опити тези дни.mushmurok555 написа: Ще ме попитете от къде съм толкова сигурен, че контактния метод не работи, ами много просто, от една инфекция на която си направих посявка разбрах какъв е причинителя, третирах се със честотите и по Райф и по Кларк и от ония по ниските но мяма никакъв положителен резултат.
Като зачекна тази тема за синхрометъра, аз се каня да го пробвам, но все не намирам време, но с този един транзистор да регистрираш как трепти микроорганизъма - ще ми се да съм оптимист, но схемичката й ми изглежда на генераторче и не отговаря според мен на описанието на работа което дава. Ако някой е работил по въпроса нека сподели. Иначе видях, че има изработени вече такива синхрометри оптимизирани със софтуер за работа с компютър, но така и не срещнах дори и принципно описание за работа, камо ли да говорим за схема.Едлини написа:Необходимоста от честотен скенер, или както го наричат "синхрометър", е много голяма, даже решаваща.
Не се обиждам. Чак сега разбрах, че Райф е работел на друг принцип а не на контактния! - Благодаря. Ноаз бих ти препоръчал да гледаш няколко пъти филма за Д-р Райф особенно към края и то внимателно. Ще разбереш какво му е мнението за ниските честоти и контактния метод на Хойланд, и къде е имало сто процента резултат, в коя болница, с кой метод и при какви честоти. Дали Х.Кларк не е пооткраднала малко метода от Хойланд? Но пък явно е разбрала че ниските честоти не вършат работа, та затова всички нейни са високи/относително/. Използвали са ниски честоти, като са разчитали на хармониците, така Хойланд ги е сметнал. Виж пак във филма какво казва откривателя за хармониците.БАРБАРОСА написа:Много те моля не се обиждай,но метода на доктор Райф се базира малко на по друг принцип,при който основното въздействие е от полето създавано от лампата на доктор Райф (което и досега никой не знае какво точно представлява) в комбинация с различни видове модулация с които се получава излъчване с много широк спектър.
Някъде минава, но не и тук. Какво конкретно, защото съм очевидец на неща, за които мога да спретна комбинация с думите лукавство и лекари, макар и да нямам желание.Barbarosa написа:Използвах го върху себе си и мога да ти кажа,че отстраних заболяване за което лекарите казваха,че е нелечимо.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост