Royal Raymond Rife
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Я да видиме дали съм оправил нещата!
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
@npn/I-now или там каквото преди новото ти превъплъщение: Щом си се научил да лекуваш хемороиди с ток и си толкова загрижен за хората - обясни им на тях - къде ги слагаш тия кабели и на каква честота бичиш? Все някога някой ще се намери да провери с толкова закъсал пациент...
Колкото до мен, моето поведение ще получи нужната аргументация в свое време. Има и по-важни неща да пиша, но малко по-нататък.
Колкото до мен, моето поведение ще получи нужната аргументация в свое време. Има и по-важни неща да пиша, но малко по-нататък.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!
Добре де добре, цял свят разбра, че (се заяждам и затова ми изтриха тази част от поста). Но и сам войнът е войн, ако ще и цяла армия да сте
За всички останали:
-медни електроди в ръцете
-ръцете обилно намокрени с чиста вода
-правоъгълни импулси, без значение дали са едно или двуполярни, и в двата случая има ефект
-честотите са, 727, 802, 880, 447, 774, 1550, 4474, 6117
-напрежение 11-12 волта (примерно)
За всички останали:
-медни електроди в ръцете
-ръцете обилно намокрени с чиста вода
-правоъгълни импулси, без значение дали са едно или двуполярни, и в двата случая има ефект
-честотите са, 727, 802, 880, 447, 774, 1550, 4474, 6117
-напрежение 11-12 волта (примерно)
Последно промяна от evgor на Пет Сеп 26, 2008 11:02 am, променено общо 1 път.
Това също е интересноhttp://uk.youtube.com/watch?v=YXvuVJwmU ... re=related
А за сърбежите мога да кажа, че са нещо нормално. Могат да се появят по всяко време, но отминават.
А за сърбежите мога да кажа, че са нещо нормално. Могат да се появят по всяко време, но отминават.
Очевидно войн на Тангра... georgi_nz, npn, Edva li, Dali, zap, I-now, 27...27 написа:Но и сам войнът е войн, ако ще и цяла армия да сте
Д-р Райф е забелязал електрическа полярност у микроорганизмите и с еднополярни импулси е започнал да ги трепе. А в променливия ток, пораждащ електромагнитни вълни няма полярност. Тези, които преднамерено говорят тук за електромагнитни вълни няма да изчезнат по няколко причини. Но за тези, които мислят, когато четат и не лукавстват да кажат на черното бяло:
Властелинът на ЕТЕРА/електрическите лъчи/студеното електричество/потоците електрино:

Такова сияещо електричество, ако е породено от променлив ток (горещо електричество) поставя човек перманентно в хоризонтално положение. Но природата на еднополярните ВЧ импулси и ВЧ променливия ток е различна. Факт е, че Тесла си е играел с „облаци ЕТЕР” генерирани от тесла-трансформатора. Докоснах стъклото на Райф-лампата когато работеше с ВЧ еднополярни импулси: нито почувствах нещо, нито ми стана после нещо. Ако това беше променлив ток, пораждащ електромагнитните вълни, и ми беше хрумнала идея да пипам работеща лампа, първо щях да си премеря температурата… Но щом д-р Райф е казал безопасно разстояние около 30 см., значи дистанция и толкоз! Лампата, както писах излъчва насочени лъчи. Когато човек стои не пред нея, а отстрани – не се чувства нейното въздействие.
Пишейки за Тесла, друг е въпросът, че с тесла-трансформатор Райф машина за по-високите честоти не може да се направи или е безпредметно да се прави. Освен другото, този трансформатор е резонансно устройство, т.е. работи на фиксирана честота. Между другото Тесла е прототип на капитан Немо от романа на Жул Верн (наврмето я четох няколко пъти). Подводницата „Наутилус” пише, че работела с бобини от нов тип. Така де, Тесла траф-а има няколко секции бобини (за мнооо висок волтаж вторичната намотка задължително е разделена на 2).
За новата машина, за която се надявам поне Vpp = 200V (или до 400) на 1,8 MHz – може и да се събере в кутия от РС, а и да няма никакви електролитни кондензатори. Въпроса е в качеството на частите. Е, само в РС нисковолтовото захранване, но там нещата са стандартни в добрия смисъл или пък може при желание да се направи иначе (но трябва повече мерак). Премерих електролитен кондензатор на около 20 години: капацитета беше паднал около 5 пъти!
По тази машина вероятно имам още няколко седмици работа. Колкото до „лечебните” изпитания – както казах: аз лично няма да се занимавам с това…
Едва ли ще получиш недвусмислен отговор. Аз съм задавал подобен въпрос, ама беше своевременно изтрит.
naydenov, ти си отскоро тук и още не си навлезнал в дебрите на малката ни конспирацийка. Но имай търпение, всичко ще ти стане ясно, като му дойде времето.
Защо смяташ, че е конструирал нещо. Вярно, че качи снимки, но не са на фона на тогавашната преса,както беше предложението, за да се докаже автентичността.И как ще разбереш, че това, което си успял да конструираш, наистина върши своята работа по предназначение?
naydenov, ти си отскоро тук и още не си навлезнал в дебрите на малката ни конспирацийка. Но имай търпение, всичко ще ти стане ясно, като му дойде времето.
Войне, войне, де да беше войн....27 написа:Дай на мен!аз лично няма да се занимавам с това…
След всичко написано (плюс изтрито) срещу мен - в тази светлина ще трябва да отговориш на:
Какво е общото между теб и написаното в българския тълковен речник:
лукавство = коварно двуличие ?
Колкото до снимките: никога няма да снимам нещо, което ще излезе от моите ръце. Този у когото ще подне, ако иска да си го снима, филмира, прожектира.... и каквото там намери за добре.
Колкото до Райф-а, мисля, че това е голям магнит за глупаци. Колко му е: 2 жици, малко елементарни части, наричаш го Райф (може и Х. Кларк, но пак твърдиш, че може да се говори за Райф) и почваш да правиш чудеса. Т'ва гъбички, т'ва пърхот, т'ва хемороиди......... само кариеса остана и цялата медицина става излишна.
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
@VITAN
Медицината е много важна и сериозна област на съвременната приложна наука, общество и психика. Трилиони се харчат годишно за и от нея. Едва ли има човек в цивилизования свят, който от люлката да не се е сблъсквал с нея. Децата се ваксинират задължително. Всеки работник, служител и работодател е длъжен да внася здравни осигуровки.
Всичко в медицината е строго научно, истинско, непоклатимо и работещо...
...докато не ти се наложи наистина да опреш до него!
Медицината е много важна и сериозна област на съвременната приложна наука, общество и психика. Трилиони се харчат годишно за и от нея. Едва ли има човек в цивилизования свят, който от люлката да не се е сблъсквал с нея. Децата се ваксинират задължително. Всеки работник, служител и работодател е длъжен да внася здравни осигуровки.
Всичко в медицината е строго научно, истинско, непоклатимо и работещо...
...докато не ти се наложи наистина да опреш до него!