Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#331 Мнение от npn »

Най-общо, методът се състои в прикрепяне на наночастици към раковите клетки, които след това биват взривени посредством радиочестоти (RF).
Брееееей, да му се не види, каква сложнотия.Еле пък ако си дядо Пейо от Куртово Конаре, съвсем сложно изглежда. Ами ако нано частиците са кьор фишек, за да прикрият Райф метода, който е толкова "лесен" вече и толкова излезнал наяве благодарение на интернет?! Има нещо гнило тука. Щяли да бъдат взривявани с радиочестоти :smt017 :smt075 . Тази работа ми мяза на Библията, истината, скрита зад купчина лъжи.
Между другото, напредвам с новия уред, днес го завърших на експериментална платка.Представлява два мултивибратора и един формировател на трионообразно напрежение.Достигнах честота до 1,1 Mhz, но предстои усъвършенстване. Общо взето представлява идеята описана в предишния пост. Във времезадаващата верига ползвам комбинация от кондензатори и пет варикапа.Кондензаторите се превключват с галета, а варикапите ги клати трионообразното напрежение. Отделно честотата се регулира с плъзгащи потенциометри.
Като го завърша ще публикувам схемата.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#332 Мнение от npn »

Проектът с мултивибраторите е замразен, поради факта , че намерих ето това чудо http://www.teracom-bg.com/documents/DigiVFO_Opis.pdf
Цената е много приемлива, само 130 лв.
Изходния сигнал е синусоида и ще иска преобразувател за правоъгълник. Ще помоля ако някой разбира, да каже колко ще е ефективната стойност на изходното напрежение при написаните 100дб на микроволт.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#333 Мнение от npn »

http://www.analog.com/UploadedFiles/Dat ... AD9851.pdf
От информацията за този чип стана ясно, че е на разположение правоъгълен еднополярен сигнал, който само ще иска делене и усилване.Деленето ще е с тригери 5 на брой, като сигнала ще се взима в зависимост от желаната честота, от изхода на различните тригери.Това ще е при условие, че ни е необходима честота по-ниска от 500Khz. Смятам след осцилатора или тригерите да сложа високоскоростен драйвер от типа TPS2812 http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tps2812.pdf
Като направя това, ще мисля за изходния усилвател.А ако някой има идеи, може да сподели.

DidoBoy

#334 Мнение от DidoBoy »

Към npn :
Направо си е лудост да ползаваш DDS синтезатор като го настройваш на фиксирана честота и след това да я делиш с тригери !
Все едно да ползваш компютъра за да си чупиш орехи с него.
То това е смисала от синтезатора - да си правиш с него каквато си искаш честота.Просто си го програмираш по неговия си интерфейс.
Имам проект да ползвам подобен синтезатор но в момента това не ми е належащо защото си имам функционален генератор цифрова скала с който си правя експериментите.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#335 Мнение от npn »

Просто си го програмираш по неговия си интерфейс.
Готовото устройство не може да възпроизвежда честоти под 500Khz. Поне така разбрах като говорих с хората от фирмата. За по- ниска честота май ще трябва ново програмиране или, както ми даде идея един незнаен приятел, да се ползва още един контролер, програмиран да дели честотата. Днес взех ИС 74LS14 , бърз Шмит тригер който ще вдига нивото на DDS-a до TTL ниво. След него ще са 5 D тригера 74L74.
P.S: Не разбирам от програмиране!

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#336 Мнение от VITAN »

Новата версия на RC генератора, която публикувах се държи много прилично за целта. Но какво от това??? MАХ038 вече не се произвежда... без коментар. В дейташиита му имаше и схема на честотен синтезатор, която можеше само да се преизчисли.

Всеки прави каквото намери за добре, но ако някой иска да работи на тема Райф проблема е следния:
- Доктора е имал перфектен не само за времето си генератор до 2 MHz (доказано 100%). Да се прави обикновено RC не е оправдано. Трябва максимума. За 1.604.000 имаме около 400 херца отгоре и толкова отдолу толеранс.
- За лампа с вътрешни електроди, ако човек забрави генератора си на 2 MHz вместо на 1,6 MHz при съвсем примерно dV/dt = 25 kV/микросекунда отскоци на напрежението, раликата от 400 кHz може
да обърне каруцата. При всички положения машината ще се опита да скача....
- За лампа с външни електроди dV/dt става 125 кV/микросекунда... поне.
- Ако само се препрограмира микроконтролера на един честотен синтезатор, няма да мине номера. Трябва да се бута и хардуера. Най-лесно е след генератора да има делител/делители.
- AD имат софтуер за дизайн на честотни синтезатори, но не се намират чипове "на дребно". На едро е яко набутване. Трябва достъпен чип - не са златни.
- До колкото знам в горния честотен обхват трябва честотомер. Грешката е забележима. Това какво показва дисплея не е гаранция, защото показанието не е резултат от измерване, а от програмата на микроконтролера.

С две думи: честотния синтезатор на Райф честоти е от 138 kHz до 1,8 MHz. Или от 100 kHz до 2 MHz максимум, ако ви харесва. А може и до 1.674.000 - грип. Колкото е по-надолу горната граница, толкова по-добре.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#337 Мнение от npn »

Това какво показва дисплея не е гаранция, защото показанието не е резултат от измерване, а от програмата на микроконтролера.
Шегаджия :wink:

DidoBoy

#338 Мнение от DidoBoy »

Към npn : Който ти е казал,че DDS-а не може да генерира под 500khz те е излъгал (неволно предполагам).
С чиповете на Analog Device можеш да генерираш сигнали от 1hz до десетки мегахерци, можеш да променяш стъпката на честотата с колкото си решиш и дори да въведеш модулация. Можеш даже да въвеждаш фазови корекции на изходния сигнал ако решиш! Изходната честота е много стабила - +/- едно деление.
Има дори българска фирма която произвежда завършено изделие с такъв синтезатор, мисля, че се казваше Тераком. Изходния му сигнал е от 0-70Mhz през 1Hz с програмиране на произволни подобхвати.
А това, че не разбираш от програмиране можеш винаги да го промениш.
Имаш ли си цел трябва ти само упоритост.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#339 Мнение от npn »

Има дори българска фирма която произвежда завършено изделие с такъв синтезатор, мисля, че се казваше Тераком.
Ta нали точно за нея дадох линк :lol: .Сигурно не си обърнал внимание. Скоро ще го поръчвам и дано се окажеш прав, да може да възпроизвежда под 500Khz. Кътах пари за широколентови говорители, но уви, ще е за райф технологията.Винаги слагам здравето на първо място.Аудиото ще почака още малко.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#340 Мнение от npn »

Я вижте това което правя, колко струва на пазара в чужбината http://www.braintuner.com/fscan-rife-ma ... index.html
На мен ще ми излезе около 200лв или около 160 долара :D :supz:

karutzar

#341 Мнение от karutzar »

Универсалната честота на д-р Райф е 727 Hz
http://www.consciousmedianetwork.com/members/sross.htm
http://www.consciousmedianetwork.com/members/sross2.htm
Има и друга - 2128 Hz. Според мен 727 е носещата на 2128
Дидо, д-р Кларк казва, че между 5 и 10 волта и между 1 Hz и 30 000 Hz не вреди на човека и "трепе" паразитите наред.
Изглежда че не мога да ъплоудна файл в уорд формат на тема Райф и Кларк със схеми във форума.
http://karutzar1.iifree.net//blog/Rife% ... 0Freqs.pdf

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#342 Мнение от npn »

не вреди на човека
Би ли пояснил другите честоти как вредят.
Между другото, смятам, че си излекувах гингивита.Отне ми около две седмици.Вече нямам никакво кървене от венците.Коктейла от честоти включва Гингивит, Пародонтоза + честотите за калциев и магнезиев метаболизъм. :supz:
Както казах преди време ако техническата база е позволявала Райф е щял да ползва най-малкото лазер. Сега други са се захванали, но още увъртат.
http://64.233.183.104/search?q=cache:Cq ... cd=1&gl=bg

karutzar

Вреда

#343 Мнение от karutzar »

npn, моите уважения към всичките в този форум, но специално към теб и Дидо - 10Х
Занимавам се от "незнайно" дълго с бинаурални звуци, също никога не съм пропускал енфо на английски за Райх, Кларк и останалите пионери.
Има честоти, които убиват. Доста са. Има едно наречена "Дяволската честота" - използвана е от Гестапо при разпити на затворници. Резултата от третиране с тази честота (със звук) върху хора е ужасяващ. След полудяването идва много мъчителна смърт. Добре се прави, че обществеността не знае за тези честоти - какво ли би станало ако инфото за това стане обществено. Естествено службите знаят всичко по въпроса. И военните също. Използват ги в момента в Ирак и Афганистан - естествено не за хуманни цели.
npn, ако гледа филмите посочени от мен в линковете в предишният ми пост (особено втория) - в интервюто журналистката задава въпрос за това има ли универсална честота на Райф. Човека описа случай в лабораторията на Райф - как всички сампли (бактерии, паразити и прочие) били унищожени в цялата лаборатория за броени минути при тази честота, как само единия от всичките прозорци се счупил (само единия - не всички), как всички сътрудници на Райф знаели за тази честота, но никога не са споменавали цифрата в херци. Въобще много интересно филмче. За жалост на английски.
npn, лично аз си мисля, че трябва да се съчетае уреда на Райф със метода на Кларк (и двамата доктори) - особено що се отнася за времето, което е нужно на човешкия организъм да изхвърли навън (бъбреци, черва) телата на унищожените паразити, също и превенцията от повторно заразяване.
Не се съмнявам че си се излекувал от зъбния камък. Въпрос е да не ти се лепне отново за в бъдеще. Тук идва инфото на Кларк.
При мен лично проблемите ми идваха от никела по зъбните пломби. На зъболекаря, който ми ги смени преди седмици му "спря часовника" като видя чернилката под тях - целите бяха черни във вътрешността на зъба. Организма ми се е борил целият ми живот с този никел, докато накрая системата рухнала - то не бяха гъбички, кожни обриви, и още какво ли не - да не ги изброявам. След смяната на пломбите и запването на 2128 Hz всекидневно нещата се промениха чувствително. Вече спя без пробуждане цяла нощ (преди беше поне 3-4 пъти ходене до тоалетна - увредена простата), черният ми дроб чувствително намали размерите си (беше "населен" с т.нар. човешки червеи, които по принцип ве би трябвало да са там), концентрацията ми вече е в границите на това, което беше преди. Следва премахването на пропиловия алкохол от тялото ми - чрез йод. Последното след като всичко бъде наред е да си сложа слушалките и да си пусна бинаурална честота за регенериране на клетките в организма ми. И тогава бих казал, че всичко е наред при мен.
(Може и да се замислите по въпроса - Защо ла на първа октава при пианото е 440 Hz, а ла на втора, която теоретически би трябвало да е 880 Hz не е толкова. Защо музикалните инструменти никога не могат да се настроят по законите на физиката? Защо обертоновете, които теоретически би трябвало да се делят наполовина на практика никога не става така. И как да се свърже този парадокс със честотите и деленето при Райф?)

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#344 Мнение от npn »

Karutzar, благодарности за ценното инфо. Жалко, че има толкова много информация на английски и толкова малко на български.
Следва премахването на пропиловия алкохол от тялото ми - чрез йод
Това е нещо ново.Ако можеш драсни два реда.Радвам се , че споделяш опит.

karutzar

Вреда

#345 Мнение от karutzar »

npn, относно инфото - да, така е, много е малко информацията за Райф и Кларк на български. Истинския проблем е, че са много ентусиастите които не говорят добре английски. А на такива стари хипита като мен, които говорят няколко езика и от много години не са в БългАрия не им се занимава с преводи. Въпреки всичко преводи (поне частични) се правят. Книгата на д-р Хулда Кларк "Лечение на всички болести" може да се купи по интернет - струва 22 лв. с доставката - www.pe-bg.com

Специално за теб ще copy/paste някои неща от нея. На желаещите мога да им пратя електронното издание - на английски.
Човешките същества днес са пълни с паразити от семейството на метилите (fluke), по-конкретно с чревният метил Fasciolopsis buskii, но също и овчия чернодробен метил Fasciola hepatica, панкреатичния говежди метил Eurytrema pancreatica и човешкия чернодробен Clonorchis sinensis. Увеличението е поради изграждането на нов “биологичен резервоар” от говеда, пернати и четирикраки домашни любимци. При наличието на разтворители тези метили могат да завършат целият си биологичен цикъл в човешкото тяло, без нуждата от охлюв като междинен носител, както обикновено става. Тези разтворители са изопропилов алкохол (isopropyl alcohol), бензол (benzene), ксилол (xylene), толуол (toluene) и други, които се явяват като остатъчни продукти в храните ни, замърсяват продукти като паста за зъби, лосиони и козметики.
Различните разтворители се натрупват в предпочитани органи. Изопропиловия алкохол се натрупва в черния дроб, давайки възможност на Fasciolopsis да завърши жизнения си цикъл там. Това дава началото на раковия процес или както се казва, продукцията на миотичния стимулант орто-фосфо-тирозин. Орто-фосфо-тирозин и различни фактори на растежа биват изработвани от паразитите за техни си нужди във органите, където са загнездени, като оказват влияние на човешките тъкани. Наличието на възрастен метил (fluke) в черния дроб сигнализира за продукцията на Орто-фосфо-тирозин в друг орган. Този орган изглежда се избира на базата на налияие на мед и фунги както и обикновени карцирогени.
Разликата между хора натрупващи изопропилов алкохол и тези, които го метаболизират е наличието на афлатоксин В (aflatoxin B) в човека. Събирането на афлатоксин В и изопропилов алкохол в черния дроб става причина за формирането на човешки Хроничен Гонадотропин (чСГ)( human Chorionic Gonadotropin) чСГ се пръсва из цялото тяло и е следван от формирането на Орто-фосфо-тирозин. Афлатоксините са замърсители в нашите храни. Витамин С помага за детоксификацията на афлатоксин В. Това обяснява и наблюденията на Линус Паулинг и други, че витамин С премахва някои ракове.
Премахването на изпропилов алкохол, микотоксини (плесени, гъбички) от живота на пациента и унищожаването на всички стадии на метилите придружено с премахването на недостатъчно сготвени меса и млечни продукти от диетата ще даде като резултат бързо възстановяване, общо взето за седмица-две от всички видове рак. Ракът може да бъде премахнат в много кратък срок чрез прочистване на домашните ни животни и строг контрол на храната за разстворители. Прекратяването на консумация на микотоксини и използването на медни тръби [използвани широко в Америка] също трябва да се извърши. След като чревния метил може да се открие в кръвта, майчиното мляко, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видяни с ниско енергиен микроскоп, то следва, че този паразит може да бъде пренесен сексуално, с целувка по устата или кърмене. При все това получателят ще развие рак само ако има натрупвания на изопропилов алкохол в тялото си в резултат на консумацията на афлатоксин.
А ето и рецептата за изчистване на тялото от пропиловия алкохол:

Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:
• Шлюпки от Орех (Juglans Regia, Black walnut hulls)
• Пелин (от храста Artemisia absynthium)
• Карамфил (подправка)
Рецептата за Орехова тинктура е:
Нужни продукти:
1. Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10 кварта (9.47 литра)
2. Орехи (juglans regia) с шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе
3. Зърнен алкохол, около 50% сила, достатъчно да покрие орехите
4. Половин супена лъжица витамин С на прах
5. Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан
6. Стъклени буркани или бутилки
Мога да постна целия файл от превода в уорд формат, също и схемите за запър (не по Кларк) на 727 и 2128 Hz. Само че не мога да ъплоудна файловете в този пост - някой би ли ми дал идея къде да ги ъплоудна за да дам линковете?

Ще споделя със всички, че редовно взимам чаша (половин литър) озонирана вода с 3-4 капки йод. Йода е съществен елемент в структурата на човека.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”