cd Uher се продава

Съобщение
Автор
FunnyBoy

cd Uher се продава

#1 Мнение от FunnyBoy »

UHER cd-2000 ( Dual ) чете cd и cd-r .Бутона за напред не работи (up) Made in Japan - Цена 30лв.

http://www2.imgshare.eu/?file=i/hAI56977.jpg
http://www2.imgshare.eu/?file=i/9lJ57100.jpg

Аватар
bstbst
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

Re: cd Uher се продава

#2 Мнение от bstbst »

Рещих да публикувам кореспонденцията си с "веселото момче", по повод покупка която направих от него. Постът ми (може би спам според някой
:wink:) е продължение на следната тема: http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... ic&t=10807

От: bstbst
До: FunnyBoy
Пуснато на: Съб Мар 22, 2008 9:15 pm
Заглавие: Здравей!
Здравей!
Микросистемата Sony CMT-cp1 има ли някакви забележки?
Видът и е безупречен и искам да я взема, при условие, че няма някакви проблеми: с четенето на дискове, по механиката на дека или нещо с усилвателната част например.
Ако под добър вътрешен вид се разбира безпроблемна работа, то вземам я (ако не са ме изпреварели)!

Може ли да ми пратиш по-подробни снимки на CD плеъра?
Имам интерес и към него!

Поздрави!

От: FunnyBoy
До: bstbst
Пуснато на: Съб Мар 22, 2008 9:37 pm
Заглавие: Re: Здравей! Отговорете с цитат на съобщението
Системката е наред от където и да е погледнеш, няма никакви проблеми ако е искаш си пиши адреса името фамилията и телефона и в понеделник ти е пращам

От: FunnyBoy
До: bstbst
Пуснато на: Пон Мар 24, 2008 11:47 pm
Заглавие: Re: Здравей! Отговорете с цитат на съобщението
Пратих ти системката, а CD-то дойдоха хора от Пловдив днес и го взеха

От: bstbst
До: FunnyBoy
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 11:07 pm
Заглавие: Re: Здравей!
Здравей!

Благодаря за пратката - получих я днес. Нека ти кажа, че постъпваш некоректно, давайки неточна информация относно безпроблемната работа на техниката която продаваш! Дисковият плеър трупа грешки и прескача, както на матрични, така и на CD-R дискове в следствие на което системата забива - позиционира се на първи трак и спира. Радио приемника работи - пробвал съм само FM. Засега не съм пускал касетният дек. Съдейки по запрашаването на някой от елементите ми се иска да вярвам, че не си правил профилактика на оптиката и че, след евентуална такава положението ще се подобри.

Ако беше човек на място, щеше да ми пратиш снимките за които те помолих, при положение че заявих сериозен интерес към плеъра,а не да го продаваш на хора, които явно са проявили интерес след мен Smile.

На този свят няма ненаказано добре във всеки смисъл на думата, така че по-добре промени политиката си: това което печелиш са просто дрбни пари, това което губиш е много по-важно и по-ценно, но какво мога да ти кажа аз...

Поздрави и не продължавай в същият дух Smile!

След това ми писмо, "веселото момче" не ми отговори... както и се очакваше...
...нека всеки сам си направи изводи...преди да купува каквото и да е!

FunnyBoy

от веселото момче

#3 Мнение от FunnyBoy »

Струва ми се,че за 25 лева си описал драмата на своя живот .Мисля,че си сбъркал мястото.По-добре опитай във в.Лична драма. или искрено и лично.Сам казваш,че не си пробвал машинката на 100% и бързаш да ме засипеш с негативизма си.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivan Rachev »

FunnyBoy , постарай се повече да нямаш обяви без снимки и точно описание на състоянието .
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: от веселото момче

#5 Мнение от Nanko Rusev »

FunnyBoy написа:Струва ми се,че за 25 лева си описал драмата на своя живот .Мисля,че си сбъркал мястото.По-добре опитай във в.Лична драма. или искрено и лично.Сам казваш,че не си пробвал машинката на 100% и бързаш да ме засипеш с негативизма си.
Когато ти продават кола и ти твърдят че няма проблем, не ти трябва да пробваш ел. прозорците след като си разбрал че не пали :lol: Не приказвай глупости!

А като говориш за драми, да не би да ти е драмата на живота да те "засипят с негативизъм" и да не можеш да продаваш техники "за 25 лева" :lol:

Аватар
bstbst
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

Re: от веселото момче

#6 Мнение от bstbst »

FunnyBoy написа:Струва ми се,че за 25 лева си описал драмата на своя живот .Мисля,че си сбъркал мястото.По-добре опитай във в.Лична драма. или искрено и лично.Сам казваш,че не си пробвал машинката на 100% и бързаш да ме засипеш с негативизма си.
Определено "драмата на живота ми" не е липсата на почтенност при теб. Не си разбрал (или не искаш да разбереш) целта на поста ми. Ако въпросният случай беше драма за мен, то нямаше да чакам отново да се появиш в раздел продажби, а "веднага щях да захлипам във форума - видите ли: Запрянов ме излъга :cry: "
Не разбирам за какви 25.00 лв говориш, след като цената на закупената стока бе 60.00 лв.
НО, Запрянов, тук не говоря за пари или за факта, че въпросната система е свирила не повече от два часа и вече не разпознава наличието на диск в нея: NO DISK :D - говоря за принципи които са ти чужди. Парите са си пари и са един реален и определящ фактор в света, в който живеем - а морала е друго нещо. Така че ако материалната форма на даден морален и принципен проблем е 00.01 лв, то и тогава коментарът си струва и е задължителен, при положение, че контекстът и сериозноста на ситуацията го изисква!
Никога не съм бил "човек за пари" - 20,30,60, или повече, НО ВИНАГИ СЪМ БИЛ И ЩЕ БЪДА ЧОВЕК ЗА ИСТИНАТА!

Поздрави, Запрянов!
PS:имаш разрешението да ме цитираш в ИСКРЕНО И ЛИЧНО :wink:

FunnyBoy

ЗА Нанко Русев

#7 Мнение от FunnyBoy »

ЗА НА Нанко Русев СРАВНЕНИЕТО Когато 2-МА СИ МЕРЯТ БИБИТКИТЕ НЕ СИ СЛАГАИ там АСПУХА HIFI-ПОГОВОРКА

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Stefan Stefanov »

[b:2f1586eb62]FunnyBoy, получаваш жълт картон за неприлично държане!
Без коментари, моля![/b:2f1586eb62]

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”