Само ще кажа ,че определено съм доволен от това, което получих .

Има още много работа и определено ще стане интересно !
В смисъл ............. чули го .Momchil написа:За сега ще сe въздържа от обяснения !
Само ще кажа ,че определено съм доволен от това, което получих .
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=8621Andrei Angelov написа:Схема,схема...
Дай да видим, моля!
Иначе наистина е красив!
Здравей,Momchil написа:.......
Един от тях е : Дали да правя отвори на изходните трансформатори или не.
Не искам Грозни отвори , решетки тип "лъскава играчка" или нещо подобно .....
Какво предлагате вие, и дали е възможно да го оставя така?
Momchil написа:...........
Rusin Atanasov Човеко мислим еднакво .
Благодаря и на теб!
Това е идея на Angel Gekov :
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... 7&start=45
Само дето има цилиндрична форма при моя вариянт . Това бе решението , което мислех да взема преди да намеря тези дървеники .
Тази сутрин дори говорих със него , той също има прекрасни идеи !
Определено ще е интересно някой да реализира нарязън цилиндър със горен и долен капак . Примерно от МДФ , както Ангел предлага .
По средата фланци отново от МДФ или някакъв матерял по избор , Шпилки , фтулки и повечко сръчност . Малко играчка за фурнироване , но краиния резултат ще е много атрактивен и приятен .
P.S. Ако предвидиш едно "ушенце" извън обрачите на кутията тогава можеш да поставиш там изходните букси за озвучителните тела.
Поздрави : Момчил
Момчиле, мисля си, че можеш да постигнеш чудесен ефект със значително по-малко усилия, използвайки направо масив, като обръчите, или по-скоро гривните, се струговат от дъски (дъб или бук). Ако не можеш да намериш толкова широки дъски можеш да слепиш заготовката например от паркетини. При достатъчна ширина на страната на гривните (3-4 см.), дебелина до 1 см. и разстояние между тях от 0,5 см. съм убеден, че трансформаторът няма да се вижда или ще се вижда минимално и то само ако се гледа под определен ъгъл.Momchil написа: Определено ще е интересно някой да реализира нарязън цилиндър със горен и долен капак . Примерно от МДФ , както Ангел предлага .
По средата фланци отново от МДФ или някакъв матерял по избор , Шпилки , фтулки и повечко сръчност . Малко играчка за фурнироване , но краиния резултат ще е много атрактивен и приятен .
Поздрави : Момчил
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта