SPL AGRESSIVE
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: SPL AGRESSIVE
Деца.
-
bachelor
- има опит

- Обратна връзка:
С риск да се поизложа, понеже и аз съм дете:Nikolay Savov написа:Деца.
Пубертета не прощава
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
със сигурност си променил вече тяхното възприятие ,а това е едно добро дело. Поздравявам теbachelor написа:С риск да се поизложа, понеже и аз съм дете:Nikolay Savov написа:Деца.![]()
Пубертета не прощаваЗа доказателство имам съученици, които се опитват да слушат музика по този начин... За щастие някои от тях ми доидоха на гости да видят, що е то синьо хапче и мисленето им вече е по различно
едно твое добро ,което създава друго добро. Всички доволни и егото е в мир.
- Angel Gekov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Вероятно е от ЕГН-то ми, но не мога да разбера защо трябва да дадеш куп пари, да си съсипеш колата и да оглушееш, за да чупиш дискове - за тази цел има по-примитивни, но далеч по-ефективни техники.
Вероятно това е естествен път - поне 90 % от нас до 20-та си годишнина са правили онази прословута схема на КУАД (2х100) от "дърт инструктор", много пъти са горили или по-точно палили пищялки (моите бяха лентови и ги поправях със станиолче от шоколад) и са изпитвали страшно удоволствие, че басът се чува през 5 етажа.
Колкото по-рано се осъзнаеш - толкова по-добре, но очевидно приоритетите се менят най-вече с възрастта.