Поздрав за всички рокаджии
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поздрав за всички рокаджии
Министерство на Звука
We are the Musicmakers
We are the Musicmakers
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Plamen Popov
- чете и пита
- Обратна връзка:
Не е за изпускане!!!
Направо останах изумен от сериозноста и вида на изпълнителите.
Невероятен кеф и забавление
Благодарско на Борис Узунов
Невероятен кеф и забавление

Благодарско на Борис Узунов
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
За теб обаче...Nikola Nikolov написа:Екзотично.....но за мен е безвкусица.....
За мен стойността на вложената енергия в това изпълнение е достойна за уважение и превишава значително стойността на "произведението" което е изровено от тийнейджърския скрин на всеки пъпчив рокаджия, който дори се е пънал да го свири (защото е много лесно) като малък... и му е вдъхнат нов живот, популярност и т.н...
Респект за Японците!
Tова нещо, въпреки големия майсторлък, професионализъм.... дали ще живее 5-10 или 20 години...? Или само ще остане моментният интерес, катоKiril Kirilov написа:За теб обаче...Nikola Nikolov написа:Екзотично.....но за мен е безвкусица.....
За мен стойността на вложената енергия в това изпълнение е достойна за уважение и превишава значително стойността на "произведението" което е изровено от тийнейджърския скрин на всеки пъпчив рокаджия, който дори се е пънал да го свири (защото е много лесно) като малък... и му е вдъхнат нов живот, популярност и т.н...
Респект за Японците!
сензация, както много муз. еднодневки по света...То никога няма да бъде Диип Пърпл ! Някой е искал само да превлече внимание с него!
Както много безсмислени неща в Гинес, напр! Така е, защото винаги всяко нещо си намира съответната публика....Поне аз не съм от тази!
По душа съм музикант, имам 8 год. нач. образование по цигулка, свирил
съм 4 г. в група в Москва и поне за себе си мога да твърдя, че разбирам малко от музика...професионализма го уважавам, но не и
всяка музика.....особенно еднодневките.....
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
...имаш ли продадени твои авторски неща на световния пазар , не в БГ и СССРNikola Nikolov написа:По душа съм музикант, имам 8 год. нач. образование по цигулка, свирил
съм 4 г. в група в Москва и поне за себе си мога да твърдя, че разбирам малко от музика..