Та на въпроса. Какви тонколони ще ми препоръчате ? Парите които съм заделил са от 300 до 350лв.
Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.
Мерси много.

За тези пари няма какbarzaka написа:Имам си една мечта да си взема нещо което е качествено и естествено което да е доста високо, за да се чуствам като в дискотека.![]()
Та на въпроса. Какви тонколони ще ми препоръчате ? Парите които съм заделил са от 300 до 350лв.
Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.
Мерси много.

Трябва да добавиш повечко париbarzaka написа: Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.

Тои явно има предвид нещо по семпло , така че смъкнете летватаbarzaka написа:качествено , за да се чуствам като в дискотека.![]()
.

aleksandurg написа:Тои явно има предвид нещо по семпло , така че смъкнете летватаbarzaka написа:качествено , за да се чуствам като в дискотека.![]()
.![]()
от думите му разбирам че иска нещо да праи бум бум да се чувства кът в дискотека човека и със сигурност не е толкова претензиозен къто нас

Преди да си пишеш това какво знаят "всички" във форума, можеше да прочетеш и темата?bronc написа:Всички много добре знаете, че за тези пари може да се направи нещо, което да става за слушане. Едва ли иска нещо Hi-End..
barzaka написа:...Незнам какво трябва да добавя, но като цяло искам да са готови и направо да ги купя и да им се радвам.
Мерси много.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост