Не съм Луд Просто ме влече!!!:))))))
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
[quote:5c0ee13186="vankata_r"]... иска мощност, а не качество, малко са местата където се цели и качество освен проглушаващи ушите децибели... [/quote:5c0ee13186]
Надявам се, че нямаш предвид електрическа мощност!
Не забравяйте, че "проглушаващите ушите децибели" са резултат както от подадената към озвучителното тяло мощност, така и от неговото КПД.
Надявам се, че нямаш предвид електрическа мощност!
Не забравяйте, че "проглушаващите ушите децибели" са резултат както от подадената към озвучителното тяло мощност, така и от неговото КПД.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Незнам ама хорните ме радват определено доста, днес се хаванах на бас с един френд че може да чуе по ясно едно тракче от телефона ми от 10 метра а не от 50см тои не ми повярва пуснах му трака после се оделечих на 10метра (предарително бях взел със себеси обозначителен конус за преграждане на пътя )пуснах пак същото тракче естествено WAV и допрях говорителчето на телефона плътно до стеснената част на конуса думите на моя френд бяха това не е истина каква разлика има в силата на звука ........... Е за мен хорната е най доброто акустично тяло. С поздрави от менSylis написа:Че и пари...А представяш ли си Мариане ако човека чуе събуфер в хорна,дали няма да забрави за сегашната му "стена"...Marian Lozev написа: определено доста материал е похабен.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Адаш недей така, че ме караш да съм хай ин дъ скай с тия думи, не че не го правиш и с лиричните си отклонения за което респектNikolay Savov написа:със силен дух като адаша ми от Харманли![]()

Boqnе да знаеш как ме впечатлява пък точно тази система и аз искам такава за една вечер. Няма да ми е лесно, ще вдигам ганста парти с 3 вата довечера. Друго е да си пусна една, две 12-ки и съседа да хвърля блажна боя по колите на гостите ми

Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
Re: Не съм Луд Просто ме влече!!!:))))))
Знам хора ,включително и аз ,които когато са на градус единствено могат да възприемат децибелите и разрушителната мощ ОТ ТЯЛОТО... не от съзнанието... то липсва 
маи маи и аз сам от тея хора нищо че сам малак още
:):):)

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
И малки и големи и бедни и богати и такива и онакива ,всички сме хора с различни вкусове ,които на маса нямат никакво значение щом има усмивки Тимба лумба 

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Алкохолът ПРИТЪПЯВА сетивата....без изключение! Хай-енда нема как да бъде интересен на когото и да било като се насвятка!vlado92 написа:Знам хора ,включително и аз ,които когато са на градус единствено могат да възприемат децибелите и разрушителната мощ ОТ ТЯЛОТО... не от съзнанието... то липсва
![]()
![]()
![]()
маи маи и аз сам от тея хора нищо че сам малак още
:):):)

- Simonov
- има известен опит
Rumen Zografov написа:Алкохолът ПРИТЪПЯВА сетивата....без изключение! Хай-енда нема как да бъде интересен на когото и да било като се насвятка!
Затова който се увлича по High-end а не разполага с достатъчно средства, да си пийва повечко за да е все насвяткан, като по този начин няма да обръща внимание на добре свирещите системи на познати и приятели