имам JBL K140 набавил сам си достатачно материал за колкото и голяма каса да трябва. значи вапросът ми е с какви размери и форма трябва да е касата ... и каде да поставя рефлекса (ако е необходим)
Целта ми е вазможно най твърд бас ...... мерси предварително
Хората попринцип искат мек бас а не твърд А попринцип с говорителя трябва да има книжка стехн. характеристики и параметрите на говорителя.Има една програмка, казва се Bass Box 6.Използвай я
Gogo_0300 написа:Хората попринцип искат мек бас а не твърд А попринцип с говорителя трябва да има книжка стехн. характеристики и параметрите на говорителя.Има една програмка, казва се Bass Box 6.Използвай я
като допълнение - HELP-a е перфектен, може да питаш него не нас... Успех!
влез в моята система и виж защо ми трябва твард бас ..... с 6 авто басове и 1 400W BUFFER в 150л каса за какво ми е повече мек бас .... искам малко среди .. а те варвят в комплект с твард бас ... за това такива са изискванията не че не искам мек бас - просто го има в излишък
не съм казал че разбирам много ... затова се обръщам към вас за помощ >.... а относно темата знам че за твард бас касата трябва да е плитка ама за рефлекса нз
Преди всичко те съветвам да си свериш часовника и да потърсиш любезен домакин с ИСТИНСКА система След това ще можеш сам да си изясниш какво точно искаш за твоята система
darknessa написа:имам JBL K140 набавил сам си достатачно материал за колкото и голяма каса да трябва. значи вапросът ми е с какви размери и форма трябва да е касата ... и каде да поставя рефлекса (ако е необходим)
Целта ми е вазможно най твърд бас ...... мерси предварително
Предполагам че ти липсва ниска среда + един куп други честоти...
Понеже си DJ мога да ти помогна да си направиш истинска ПРО система като всички компуненти ще са от www.BMSpro.info
успех
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo