спряха производството на CC
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
спряха производството на CC
...честито на всички триглави декаджи 
-
IvoNovakov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Явно плейъра ти е слаб...Ioan написа:Дано новите звуконосители и стандарти които ще излизат за в бъдеще да тръгнат напред а не назад както до сега.Определено дековете свирят по добре Cd-тата(имам дек Philips изцяло със транзистори, няма нито една интегрална схема в него и определено свири класа над CD-то ми, звука му е съвсем различен)
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
.....само ако е записана от плоча , при запис от цифров източник касетата рязко губиIoan написа:Да наистина е слаб(доста) но мисля че CD-то не е по добро от един добър дек. Да не звуча голословен: едно руско списание беше направила класация на носителите ако не бъркам на първо място беше грамофона на 2-ро касетите и на 3-то CD-тат и цифровите декове и най накрая мисля че беше някакъв компресиран формат . За касетите се сравнява подмагнитващия ток със дискретизиращата честота на CD-то. На дека тя е около 100кHz.
Ако съм в грешка това може само да ме зарадва.
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не съм съгласен че диска е регрес...Todor Kovachev написа:Носителя е ясен, само че разликата между ролката и касетата е като между стара шеллакова и нова винилова плоча, носителя е един, а качеството несравнимо. Дори посредствен битов магнетофон с нормална железноокисна лента звучи по добре от най добрия касетен дек.В тази посока касетата е регрес, дисковете го продължават, жалко за което.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
И аз да съм на едно мнение с теб веднъжBorislav Uzunov написа: Не съм съгласен че диска е регрес...
Дискът има ОГРОМЕН потенциал, но реализирането му е с пъти по-трудно от винила или лентата.
Имам записи на диск директно от качествен винил и много скъпа доза през лампов фоно с RIAA, без други корекции и глупости - с точния транспорт и ЦАП разлика с винила не откривам. Което говори, че не диска разваля музиката, а калпаво измислената и реализирана електроника около него.
-
Martin Krumov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Ти да видиш баща ми вкъщи колко ги е наредил и си ги слуша почти всеки ден. При това все добри машинки. По-добре свирят от касетка ( по-широка лента, по-висока скорост... )Todor Kovachev написа:Защо никъде в класацията не виждам добрия стар и ненадминат ролков магнетофон, той е преди касетите май, А.