Колко пари си заделил и колко място имаш за ОТ?jeronimo написа:Искам да попитам кое озвучително тяло е по-добро,какви са му предимствата и какви недостатъците?Надявам се тези,които са слушали достатъчно много от гореизброените да изкажат компетентно мнение.Въпросът ми е породен от това,че искам да си направя колони но се двоумя между 2те конструкции.
ппНадявам се съм уцелил раздела,ако не моля модераторите да преместят темата.
ТЛ срещу басрефлекс
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: ТЛ срещу басрефлекс
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
шефченце получаваш предупреждение , няма да те прдупреждавам повече
, концерт 8 дефакто нямат ниски за да могат да мажат , за това се появи концерт 11 който маже със сигурност , Кътфингера не маже , но Рутчо слуша фулрейндж в хорна , Евиденси съм слушал 4 броя наведнъж в система с 4 моноблока Марк Левинсон на обща стойност 1 милион марки (тогава) ..не останах впечатлен ..седи си на задника и приеми че всичко ти предстой....
Последно промяна от Ivan Rachev на Сря Апр 04, 2007 11:07 pm, променено общо 1 път.
-
D.Kolev
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е аз не можах да му обясняIvan Rachev написа:шефченце получаваш предупреждение , няма да те прдупреждавам повече, концерт 8 дефакто нямат ниски за да могат да мажат , за това се появи концерт 11 който маже с сигурност , Кътфингера не маже , но Рутчо слуша фулрейндж в хорна , Евиденси съм слушал 4 броя наведнъж в система с 4 моноблока Марк Левинсон на обща стойност 1 милион марки (тогава) ..не останах впечатлен ..седи си на задника и приеми че всичко ти предстой....

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ей смешник получаваш бан за да разбереш колко смешен си с 8-семте си бинки
, последния модел Етер нито си го виждал нито може да си го представиш с бледото си материално съзнание
..
п.с. попе разбери че пс-тата си имат имена , викат им ip-адреси , като влизаш да провокираш го прави поне с друго ip ..и тоя ултра тъп ник Б-52 сам по себеси те издава , а и бедният ти речник...абе ти си поредното доказателство че когато господ е раздавал акъл , воените сте били на учение
п.с. попе разбери че пс-тата си имат имена , викат им ip-адреси , като влизаш да провокираш го прави поне с друго ip ..и тоя ултра тъп ник Б-52 сам по себеси те издава , а и бедният ти речник...абе ти си поредното доказателство че когато господ е раздавал акъл , воените сте били на учение
Последно промяна от Ivan Rachev на Сря Апр 04, 2007 11:43 pm, променено общо 3 пъти.
- jeronimo
- има известен опит

- Обратна връзка:
Мерси за отговорите.Само не се отклонявайте,защото се превърна в излишен спор,коъто мен ме дразни.Мирилай,заделил съм към 200 лева и си харесах едни tvm-ки arn 188 и w100 мисля ,че бяха.Видях и че вече има готов проект за тях,който е тл,аз си мислех да направя басрефлекс,затова и питах кое е по добро.Предполагам ще ми предложиш да си направя хорна щом питаш за място,което никак не е малко,но аз вече си наумих тл ще е.Между другото някой би ли ми казал къде да намеря въпросните говорители във Варна?
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
- nikiss
- има известен опит

- Обратна връзка:
Поръчваш си ги от сдйта http://pas-bg.com/
относно конструкциите, мисля че, основното предимсво на басрефлекса е, че може да се получи с възможно най-малък обем mисък бас. Ако вземеш една и съща долна г°анична чесцота нд озвучителното тяло, при другите конструкции размерите ще бъдат пъти по големи, мисля че това е основната причина да се произвеждат такива озвучителни тела и другата е, разбира се цената.
относно конструкциите, мисля че, основното предимсво на басрефлекса е, че може да се получи с възможно най-малък обем mисък бас. Ако вземеш една и съща долна г°анична чесцота нд озвучителното тяло, при другите конструкции размерите ще бъдат пъти по големи, мисля че това е основната причина да се произвеждат такива озвучителни тела и другата е, разбира се цената.