Колко ще ми струва усилвател с тези характеристики?

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Колко ще ми струва усилвател с тези характеристики?

#1 Мнение от Vasil Nikolov »

pioneer4o написа:Интересува ме колко ще ми вземе някой да ми го направи,защото не разбирам много. Усилвателя трябва да е нискочестотен,с товар 4 ома,мощност ~60W ,ще се ползва за суб,трафа да е тороидален,греца да е с "бързи диоди"
Eто ти 2х60W с "бързи диоди" и всичките ти изискванвания :D ,имаш избор и на 2 вида кутии, кихаш 300 кинта и си готов с перфектен звук.
Ако желаеш може и да ти се направи кутия от махагон или африкански боабаб, разбира се и цената ще е друга.Ако имаш желание пиши ми на лично или тел.08882901919 (може и мноканални да ти се направят да си включваш субове кооолкото искаш)
ИзображениеИзображениеИзображение

pioneer4o

...

#2 Мнение от pioneer4o »

Лелеее изглежда страхотно 8O Само ,че бюджета ми до към 80 лева и ми трябва моноблок ,не ми трябва кутия ,защото ще го вграждам вътре в суб-а :lol: Изработката е невероятна ! Поздравления ,явно знаеш какво правиш :)
Поздрави.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Daniel Petrov »

Ръгай един 12 волтов 100 ватов траф за халогени, изправител и ТОЯ кит на някакъв радиатор и си в джаза с тоя бюджет, който споменаваш.
Платката е шит, но предвид малкото компоненти, върши работа, на времето съм вградил доста такива в разни автомобилни субове, проблеми не съм имал.
Е, ще трябва да си го събереш сам, парите стигат само за чарковете.
Темата ти обаче става вече за другия раздел - за чиповете!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”