размери за озв.тела
размери за озв.тела
здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 на vifa мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен.... 

Последно промяна от maxpoint на Нед Мар 25, 2007 1:03 am, променено общо 1 път.
- Simonov
- има известен опит
Re: размери за озв.тела
Здравей. Подравления за сполучливия избор на подаръкmaxpoint написа:здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен....

Не мисли че двулентовите системи свирят по лошо от три- четири- или пък от многолентовите системи. Това е голямо заблуждение. Трилентовите с-ми страдат от доста проблеми и повечето трилентови продукти на пазара са си недоносчета със сложни филтри прикриващи дефектите на некачествените среди използвани в тях

Смело напред

Поздрави от мен

- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Здравей,
Първо пишеш в грешният радел. Този е за професионална техника.
Имаше преди време проект с АРН226. Правил съм го и не звучеше зле, но не очаквай нещо феноменално. Все пак звучат много по-добре от болшинството колони за същите пари. Имам някъде чертежи за кутията - ще потърся и ако ги открия ще ги кача. Единствено имаше промени от препоръчаният филтър. TC25 не е подходящ за целта, тъй като в комбинация с АРН-а ще му се наложи да работи от доста ниско, а той не издържа на претоварвания. Говорителчето съвсем не е лошо, но просто не е подходящ партньор за чеха. Моят съвет е да ги продадеш и да добавиш още някой друг лев.
П.П.: Утре ще преместя темата където й е мястото.
Първо пишеш в грешният радел. Този е за професионална техника.
Имаше преди време проект с АРН226. Правил съм го и не звучеше зле, но не очаквай нещо феноменално. Все пак звучат много по-добре от болшинството колони за същите пари. Имам някъде чертежи за кутията - ще потърся и ако ги открия ще ги кача. Единствено имаше промени от препоръчаният филтър. TC25 не е подходящ за целта, тъй като в комбинация с АРН-а ще му се наложи да работи от доста ниско, а той не издържа на претоварвания. Говорителчето съвсем не е лошо, но просто не е подходящ партньор за чеха. Моят съвет е да ги продадеш и да добавиш още някой друг лев.
П.П.: Утре ще преместя темата където й е мястото.