размери за озв.тела

Съобщение
Автор
maxpoint

размери за озв.тела

#1 Мнение от maxpoint »

здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 на vifa мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен.... :oops:
Последно промяна от maxpoint на Нед Мар 25, 2007 1:03 am, променено общо 1 път.

Аватар
Gogo_0300
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от Gogo_0300 »

http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&p=5963
Ех, и моя баща да ми правеше такива подаръци :wink:

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

Re: размери за озв.тела

#3 Мнение от Simonov »

maxpoint написа:здравейте!днес се регистрирах и искам да помоля за компетентното ви мнение.скоро синът ми става на 16 и искам да му подаря за р.д.що годе добри колони.имам 2 баса tvn-arn226 и две пищялки bc25tg15-04 мисля че за сега двулентови ще го задоволят.та търся чертеж за каса и схема за филтри...много ще съм ви благодарен.... :oops:
Здравей. Подравления за сполучливия избор на подарък ;) Дано да успееш да отпушиш ушите му за истинския звук.

Не мисли че двулентовите системи свирят по лошо от три- четири- или пък от многолентовите системи. Това е голямо заблуждение. Трилентовите с-ми страдат от доста проблеми и повечето трилентови продукти на пазара са си недоносчета със сложни филтри прикриващи дефектите на некачествените среди използвани в тях ;) Някой ми беше казвал, че цената на качествен средночестотен говорител, предназначен за такъв е съизмерима с цената на басовия и пищялката взети заедно ;) Можеби има нещо вярно в това :roll:

Смело напред ;)

Поздрави от мен :)
Изображение

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Ivo_Hristev »

Здравей,
Първо пишеш в грешният радел. Този е за професионална техника.

Имаше преди време проект с АРН226. Правил съм го и не звучеше зле, но не очаквай нещо феноменално. Все пак звучат много по-добре от болшинството колони за същите пари. Имам някъде чертежи за кутията - ще потърся и ако ги открия ще ги кача. Единствено имаше промени от препоръчаният филтър. TC25 не е подходящ за целта, тъй като в комбинация с АРН-а ще му се наложи да работи от доста ниско, а той не издържа на претоварвания. Говорителчето съвсем не е лошо, но просто не е подходящ партньор за чеха. Моят съвет е да ги продадеш и да добавиш още някой друг лев.

П.П.: Утре ще преместя темата където й е мястото.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”