prepory4aite mi usilwatel za kola
-
kalin
prepory4aite mi usilwatel za kola
tubata mi e sony exploid 600 wata/250 rms/ i mi triabwa usilwatel za da ia zahrani. kupih si blaupunkt gta 200 - 140 wata ama e gola-woda i go prodadoh. sega izkam druk koito spokoino da ia zahranwa. samo za tubata. za predpo4itane usilwatelia da ne e mnogo skap 4e we4e edin pat mi gepiha konfiguraciata i mnogo nazad me warnaha... edin priatel mi prepory4a MARNI 4e bili eftini i mnogo dobri.kakwo wi e mnenieto za MARNI i kakav usilwatel da si wzema i ot kade. v4era hodih do avitel ama te mi prepory4aha pioneer za 400 lw ama mi se izka da ne e tolkowa skap. i oste nesto , moga li da si skria usilwatelia pod zadnata sedalka - golf3 ???
-
RazoR
Аз лично нямам добри впечатления от MARNI. Щом не искаш да даваш много пари търси нещо втора ръка. Аз в моита кола съм с Kenwood 726 и съм много доволен. За под седалката няма проблем стига усилвателя да е достатъчно мощен за да не се зори много и да не пече и да си подсигуриш свръзките както трябва да няма пожари...
Силно ти предпоръчвам да сложиш един як бушон 80-100А (ако вече не си го направил
) на кабела за захранването на усилвателя, веднага след акумулатора.
Силно ти предпоръчвам да сложиш един як бушон 80-100А (ако вече не си го направил
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: