prepory4aite mi usilwatel za kola

Съобщение
Автор
kalin

prepory4aite mi usilwatel za kola

#1 Мнение от kalin »

tubata mi e sony exploid 600 wata/250 rms/ i mi triabwa usilwatel za da ia zahrani. kupih si blaupunkt gta 200 - 140 wata ama e gola-woda i go prodadoh. sega izkam druk koito spokoino da ia zahranwa. samo za tubata. za predpo4itane usilwatelia da ne e mnogo skap 4e we4e edin pat mi gepiha konfiguraciata i mnogo nazad me warnaha... edin priatel mi prepory4a MARNI 4e bili eftini i mnogo dobri.kakwo wi e mnenieto za MARNI i kakav usilwatel da si wzema i ot kade. v4era hodih do avitel ama te mi prepory4aha pioneer za 400 lw ama mi se izka da ne e tolkowa skap. i oste nesto , moga li da si skria usilwatelia pod zadnata sedalka - golf3 ???

RazoR

#2 Мнение от RazoR »

Аз лично нямам добри впечатления от MARNI. Щом не искаш да даваш много пари търси нещо втора ръка. Аз в моита кола съм с Kenwood 726 и съм много доволен. За под седалката няма проблем стига усилвателя да е достатъчно мощен за да не се зори много и да не пече и да си подсигуриш свръзките както трябва да няма пожари...
Силно ти предпоръчвам да сложиш един як бушон 80-100А (ако вече не си го направил :roll: ) на кабела за захранването на усилвателя, веднага след акумулатора.

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Ivo_Hristev »

Марни не знам дали имат толкоз мощен усилвател. А за под задната седалка - на тая мошност дето искаш да го клатиш мисля че бая ще пече. Но можеш да направиш следното: послушай го малко за да видиш дали пече много и ако не - слагай смело под седалката :)

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”