Май скоро ще си read-only като гледам...
благодария за вниманието аз се спрях на Sound Blaster > X-Fi > X-Fi Elite Pro http://www.soundblaster.com/products/pr ... 4064&nav=1Ivelin Braikov написа:Аз не мога да се оплача от Turtle Beach. Имам един стар Пинакъл (на около 10 години), който смело мога да заявя, че е най-добрата карта, която съм имал.За съжаление нямам наблюдение над по-съвременните им продукти.
Може би трябва да чуеш ЕМУ 1212М (и въобще цялата М серия на ЕМУ)? Въпросната, в купешкия си вариант, напълно обезличава цялото Делта фемъли на М-Аудио по звук, и след мод от Етераудио се класира директно до най-добрите цифрови сорсове, които някога, може би ще слушаш.mano написа:Не забравяй че и в двата случая говорим за sound card и не може да се очаква качество на звука като от добро CD.
Приятно ми е, същият случай! ПодкрепямIvelin Braikov написа:Аз не мога да се оплача от Turtle Beach. Имам един стар Пинакъл (на около 10 години), който смело мога да заявя, че е най-добрата карта, която съм имал.За съжаление нямам наблюдение над по-съвременните им продукти.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост