DIY КИТОВЕ
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
DIY КИТОВЕ
Я гле,йте кви работи правят братушките и ги предлагат като китове http://audioportal.spb.ru/system/.....Ние дали не можем...

-
D.Kolev
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Има цени.На "НАША ПРОДУКЦИЯ","Для покупателей-ваша заказа".
Ами за хора като мен,които не са на ти с електрониката това е примамващо...Имаш налепени платки,захранване,кабели,радиатори...дори кутия...
А за Колоните...не мисля,че е проблем да се правят кутийте,по поръчка например...Или разчертани плоскости,или дори нарязани по размер...
Говорим за утвърдени и доказани проекти,които са харесани от болшинството...И качествени разбира се(и като дизайн,това е особено важно)
Ами за хора като мен,които не са на ти с електрониката това е примамващо...Имаш налепени платки,захранване,кабели,радиатори...дори кутия...
А за Колоните...не мисля,че е проблем да се правят кутийте,по поръчка например...Или разчертани плоскости,или дори нарязани по размер...
Говорим за утвърдени и доказани проекти,които са харесани от болшинството...И качествени разбира се(и като дизайн,това е особено важно)
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Я вижте тука...Мноооого сме назад с материала:
http://audioportal.spb.ru/production/kit/
http://audioportal.spb.ru/production/kit/
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Приятелю oceanman, не се подценявай, моля те. По-малко сме от 7 млн. като население, а нали помниш Маркс /или някой друг от тайфата
/ какво е казал за натрупванията? Нито сме назад, нито сме напред, там сме където и всички. Даже е доста обнадеждаващо, че все пак има фирми, да не цитирам имена, които си развиват печеливша дейност продавайки електронни китове. Това, че нямаме фирми, или други структури, които да предлагат аудиофилски китове за продажба не е учудващо.
Поздрави,
Теодор
Поздрави,
Теодор

- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Progressore-Прав си приятелю...Ама за такъв невежа като мен е по-добре да има някой качествен полуфабрикат(ей,че и аз една глупост изтърсих),че да не се бъхтам дa правя пък корпуси,или да моля този и онзи да ми навие трафове,или да ми смята това-онова...Аз съм толкова застрелян,че една маса не знам къде да вържа...
Но в твоя контекст има и друго...насладата и удовлетворението,когато всичко си постигнал със собствени сили....Е това наистина е D.I.Y. 
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Оушън,идеята не е лоша,но имайки предвид всеобщата епидемия от чисто финансово естество,май няма да са много продажбите.
Мога още сега да пусна Еднотактния клас а на китове,даже ако искаш ще си направя експеримента.Няма смисъл!След 1 месец няма да има нито един продаден,вярвай ми!
Хората обикновено го искат да е описано като за идиоти(все си мислех,че човек като хване поялника си има елементарно понятие от това-онова-поне дотолкова,че да не го убие тока),да е евтино(за без пари е най добре) и да не се налага да мислят защо не се получава ако недай боже нещо не тръгне.
Е,на мене ми свирна.
Не си струва усилията просто.Хората в болшинството си не го оценяват.
Чети бисери из форума,дал господ богато!
И някой ти държи такъв тон,все едно си длъжен да му го сдъвчеш всичкото това и да му го дадеш само да го глътне.
Мога още сега да пусна Еднотактния клас а на китове,даже ако искаш ще си направя експеримента.Няма смисъл!След 1 месец няма да има нито един продаден,вярвай ми!
Хората обикновено го искат да е описано като за идиоти(все си мислех,че човек като хване поялника си има елементарно понятие от това-онова-поне дотолкова,че да не го убие тока),да е евтино(за без пари е най добре) и да не се налага да мислят защо не се получава ако недай боже нещо не тръгне.
Е,на мене ми свирна.
Чети бисери из форума,дал господ богато!
И някой ти държи такъв тон,все едно си длъжен да му го сдъвчеш всичкото това и да му го дадеш само да го глътне.
Последно промяна от Daniel Petrov на Пет Фев 04, 2005 2:43 am, променено общо 1 път.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
audioman
Затова по-добре направи следното:widowmaker написа:Оушън,идеята не е лоша,но имайки предвид всеобщата епидемия от чисто финансово естество,май няма да са много продажбите.
Е,на мене ми свирна.
Чети бисери из форума,дал господ богато!![]()
-направи го за много пари
- следствие от горното ще го продадеш на хора, които ЩЕ го оцнят /Като се изръси много пари човек, поне няма да се държи съвсем идиотски/
- и няма да ти се качат на главата /евтините продажби винаги излизат през носа, освен ако не бъдеш достатъчно умен да направиш 1000 уговорки преди това
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
audioman
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е,аз мисля да спра да качвам каквото и да било.
Просто ще си седя и ще коментирам(де адекватно,де неадекватно)
това,което другите постват.Така правят 99% от хората тук.
Има някакъв тъп кавал-ASE,който ми заяви,че съм нямал познания:-)
И да съм намалял джойнта!!!
Като му гледам постовете,човека явно трупа рейтинг,щото са само едни празни приказки.
Аз и не твърдя,че имам кой знае какви познания,ама имам лично мои неща,които работят.И са качени тук!
Ей така,за спорта.
Не нещо смъкнато от нета и де бутнато малко,де не бутнато,говоря за мои схеми.
Колко тук имат такива?
Със Змея направихме една груба сметка-нямат 5,говорим за всички раздели!
Е,аз свалям всичко,което съм качил тук.
Който иска - на моят сайт!
Е,там няма почти нищо а и няма да има скоро ...
Просто ще си седя и ще коментирам(де адекватно,де неадекватно)
това,което другите постват.Така правят 99% от хората тук.
Има някакъв тъп кавал-ASE,който ми заяви,че съм нямал познания:-)
И да съм намалял джойнта!!!
Като му гледам постовете,човека явно трупа рейтинг,щото са само едни празни приказки.
Аз и не твърдя,че имам кой знае какви познания,ама имам лично мои неща,които работят.И са качени тук!
Ей така,за спорта.
Не нещо смъкнато от нета и де бутнато малко,де не бутнато,говоря за мои схеми.
Колко тук имат такива?
Със Змея направихме една груба сметка-нямат 5,говорим за всички раздели!
Е,аз свалям всичко,което съм качил тук.
Който иска - на моят сайт!
Е,там няма почти нищо а и няма да има скоро ...
Последно промяна от Daniel Petrov на Чет Фев 17, 2005 1:32 am, променено общо 1 път.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.