Low Cost BL Horn with FR10 (FR13)
- Milen Gogov
- има известен опит
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Milen Gogov
- има известен опит
- Обратна връзка:
- horacii
- има опит
- Обратна връзка:
Опит за направа на хорни
Здравейте , реших да се пробвам да направя хорна ! За първи път ми е ! Сега чакам говорителите и съм в очакване да чуя първите звуци!
Схемата е чертах няколко пъти но , един раэмер не ми пасна /32мм/ , моля за помощ ако може ! Става дума за размера 66/120 съответно с ъгли 50 и 79 градусаи напасването с разстоянието от 32мм към размера 179/120 съответно с ъгли от по 80 градуса !!!
Благодаря !!!
Схемата е чертах няколко пъти но , един раэмер не ми пасна /32мм/ , моля за помощ ако може ! Става дума за размера 66/120 съответно с ъгли 50 и 79 градусаи напасването с разстоянието от 32мм към размера 179/120 съответно с ъгли от по 80 градуса !!!
Благодаря !!!
-
- има опит
- Обратна връзка:
Здрасти. В момента и аз се боря с два броя такиваЗдравейте , реших да се пробвам да направя хорна ! За първи път ми е ! Сега чакам говорителите и съм в очакване да чуя първите звуци!
Благодаря !!!

в началото и при мен не се получаваше... просто нагласи разтоянията да ти дойдат пък ъгъла сам се оформя

- ortho
- има опит
- Обратна връзка:
Re: Опит за направа на хорни
horacii написа:Здравейте , реших да се пробвам да направя хорна ! За първи път ми е ! Сега чакам говорителите и съм в очакване да чуя първите звуци!
Благодаря !!!
На хората зъбите гласиш, едни размери нема да можеш

Успех в лепенето!!!
dr.ivo
dr.ivo
Счупеното носи щастие !
Счупеното носи щастие !
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поздравления към всички ,които са се наели с такава нелека задача.Заслужавате признание!
След като добиете повече опит ще се радвам да си сглобите и истински DIY Усилватели удрящи в земята всичко магазинско.Така усещането за прецизност ще бъде все по истинско.
Модели има за всеки според предпочитанията и вкусово-слуховите сетива.
А На по-младите от нас препоръчвам да не си хабят слуховият апарат ,а да се наслаждават по-пълноценно на върховният звук образуващ и разкриващ мистерията на магията.
След като добиете повече опит ще се радвам да си сглобите и истински DIY Усилватели удрящи в земята всичко магазинско.Така усещането за прецизност ще бъде все по истинско.
Модели има за всеки според предпочитанията и вкусово-слуховите сетива.
А На по-младите от нас препоръчвам да не си хабят слуховият апарат ,а да се наслаждават по-пълноценно на върховният звук образуващ и разкриващ мистерията на магията.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ефекта се засилва още повече ако изгладиш всички грапавини и неравности по линията на хорната с шкурка,а не само да заоблиш ръбовете на преградите...Ако имаш пододяща машина за това за да не те болят ръцете още по добре за теб.Накрая една ръка лак и затваряш...kalmara написа:horacii Я разгледай тази снимка на barbarossa добре и виж какво си пропуснал на твоите...

- Milen Gogov
- има известен опит
- Обратна връзка: