Те са няколко всъщност. Та искам да си купя игла за грамофон. Обаче нямам идея има ли разлика от игла до игла и как да разбера каква ми трябва точно? Това е първото, второто е може ли да ми кажете колко горе-долу струва една обикновена игла (знам, че има и за по 5К
Малко аматьорски въпрос за грамофони и игли... :)
-
stefo007
Малко аматьорски въпрос за грамофони и игли... :)
Знам, че е малко глупав въпрос, но не намирам отговор и ще го задам тук.
Те са няколко всъщност. Та искам да си купя игла за грамофон. Обаче нямам идея има ли разлика от игла до игла и как да разбера каква ми трябва точно? Това е първото, второто е може ли да ми кажете колко горе-долу струва една обикновена игла (знам, че има и за по 5К
) и в кой магазин да отида? Грамфона не е в къщи, но знам, че не е нещо особено.
-
stefo007
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Това шаси не заслужава никакво внимание - тотален боклук е. Става за слушане на плочи с детски приказки.
Не мога да ти помогна с идея - търси по магазините за резервни части. По спомен май бяха с дози на Unitra, към които наистина се продаваха отделно игли.
Ако някой ден се спреш на нещо по-сериозно, ще ти помогна със съвет с удоолствие.
Не мога да ти помогна с идея - търси по магазините за резервни части. По спомен май бяха с дози на Unitra, към които наистина се продаваха отделно игли.
Ако някой ден се спреш на нещо по-сериозно, ще ти помогна със съвет с удоолствие.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
stefo007
Разбирам, но приятелката си е навила на пръста, че й трябва игла...явно с приказки ще се успиваvelinski написа:Това шаси не заслужава никакво внимание - тотален боклук е. Става за слушане на плочи с детски приказки.
-
D.Kolev
-
stefo007
-
D.Kolev
-
stefo007