И аз да се понахваля
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
gremчo , нямаш нивото от което евентуално имаш шанс да ме засегнеш ,
а про бях преди 10 години , сега съм Hi-End guru-отварям ушите на хай-фистите.
Заповядай да се увериш , носиси и любимите записи които си мислиш че знаеш как звучат 0878626590,0898626590,9898893.
p.s.след следващият ти пост който не ме кефи ще разбереш какво значи надуто и какво значи бан.
Успех.
pp.s стафчо ли си славчоли си , след като си решил да участваш в този форум си запиши , че тук се дават звезди за аудио опит а звездите дават правото да съветваш.
а про бях преди 10 години , сега съм Hi-End guru-отварям ушите на хай-фистите.
Заповядай да се увериш , носиси и любимите записи които си мислиш че знаеш как звучат 0878626590,0898626590,9898893.
p.s.след следващият ти пост който не ме кефи ще разбереш какво значи надуто и какво значи бан.
Успех.
pp.s стафчо ли си славчоли си , след като си решил да участваш в този форум си запиши , че тук се дават звезди за аудио опит а звездите дават правото да съветваш.
Последно промяна от Ivan Rachev на Вто Авг 29, 2006 5:26 pm, променено общо 1 път.
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Споко приятелю не се ядосвай, Рачев срещу тебе нищо не е писал. Звездите ги дават модератарите (а те са много), като преценяват дали даден юзер според опита си ги заслужава, не винаги естествено можеш да направиш 100% правилна оценка. Само едната звезда е автоматична. Това, че някой модератори имат по-остър език е поради факта, че им е писнало от глупости. Имай предвид, че съветите и знанията си ги споделят свободно с други юзери както и опита натрупан с дълги години проби и грешки. И най-важното никой не им плаща за това правят го по собсвена воля.slaff4o написа:Че прекалявате-прекалявате. Не съм единствения който ще го каже и казвал.
Славчо съм-и свободно мога да се изразявам-освен ако и това не е 'проблем' и 'удар' за ****-които смело мога да заявя(поне до *** -3 звездички) че не са критерият по който един юзър с 3*** е по-компетентен и по-опитен от този с 1* в доста случай!
Моля да ми се махне звездичката-защото не я искам-няма да я искам и не е това, за което се спряга.
Също мога да кажа с риск за банване, че НЯМА да допусна един ЧОВЕК, който все пак е предимно ЧОВЕК- да казва на друг ЧОВЕК какво може и какво не!
Респект към знанията и уменията Ви Г-н Рачев, но Аз не бих допуснал подобно отношение и потъпкване на правата ми, под знака на 'вашият' сайт.
Рачев е един от най-добрите Хай-Фисти не само в България и е дал на общността страшно много. Не е отказал на никой (дори и на враговете си) да чуят за какво говори, но въпреки всичко има хора, които ги е страх и не искат да се променят. Вярно, че доста често прави по-остри забележки, но никога не са без основание. Така, че мой съвет не се сърди за тона му и чети редовно сайта сигурен съм, че има какво да научиш.
Дори най-добрите винаги учат по нещо ново от бгаудио.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
сладурче много добре казано подкрепямтеfreestate написа:Надявам се да сте си казали каквото сте имали да си казвате.
С 1 или 200 звезди в този или друг форум.. боли ме звездатаза звездите ако няма уважение.
моито становище е че човек трябва да чуе истината пък после да ................... аиде да няма сърдити
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
това отношение ще получи всеки юзер който умишлено или не , се "изсира" върху труда на БГаудиотима , и понеже разбирам че егото ти пречи да ме разбереш ще ти го обясня по-простичко.slaff4o написа:Ето от това отношение никой няма полза!Ivan Rachev написа:...
Това е единствения сайт в БГ и от малкото в света , в който можеш да научиш как да си изхарчиш най-правилно парите за аудио , и това е най малкото , този сайт може да промени живота Ти ...това може да се случи единствено ако хората като теб , оставят хората от Бгтима да си вършат работата която се състой в това да споделят огромния си и безценен опит с тези които желаят , повтарям който желае.Тук е и момента да припомня факта че сайта е частен и да си юзер тук не е право а привилегия.
Форума е за Hi-Fi и Hi-End и твърдението че онези колони свират добре{нали и ти имаш участие в тях} освен че е невярно , е подвеждащо за всеки които няма достатъчно опит сам да разбере какви са..поканата важи , заповядай за да разбереш че съм бил дори мек и внимателен.Единственото право което имаш с този статус е да четеш и питаш , ако не те кефи вазирай бързо 2 , има достатъчно форуми в които можеш да говориш каквото си поискаш без никой да ти направи забележка за това
Успех
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Извинявам се за малко нетактичЕСКОто си вмъкване, но по стечение на обстоятелствата има един раздел в един форум, където (поне засега) мнения, несъобразени с линията на хиперболично-експоненциално-трактрисовия контур или ги трия или полагам усилия да образовам и приобщя авторите им-администратори, хахаха ... ще видим доколко усилията ми са били безсмислениIvan Rachev написа:... има достатъчно форуми в които можеш да говориш каквото си поискаш без никой да ти направи забележка за това..
В резюме - колегите, които отскоро са в този форум (или в който и да е аудио-форум) по-добре да не се гАзират толкова .... има нещо, което е много ценно и не може да бъде отречено по никакъв начин - добър или лош, елитарен или не, този специализиран форум е тук вече повече от две години и не показва признаци на замиране, a напротив.
П.П. Поздрав -> "Sacrifice", London After Midnight - Selected Scenes From the End of the World

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
Доколкото старческата ми паметprogressor написа:Извинявам се за малко нетактичЕСКОто си вмъкване, но по стечение на обстоятелствата има един раздел в един форум, където (поне засега) мнения, несъобразени с линията на хиперболично-експоненциално-трактрисовия контур или ги трия или полагам усилия да образовам и приобщя авторите им-администратори, хахаха ... ще видим доколко усилията ми са били безсмислениIvan Rachev написа:... има достатъчно форуми в които можеш да говориш каквото си поискаш без никой да ти направи забележка за това..
В резюме - колегите, които отскоро са в този форум (или в който и да е аудио-форум) по-добре да не се гАзират толкова .... има нещо, което е много ценно и не може да бъде отречено по никакъв начин - добър или лош, елитарен или не, този специализиран форум е тук вече повече от две години и не показва признаци на замиране, a напротив.
П.П. Поздрав -> "Sacrifice", London After Midnight - Selected Scenes From the End of the World
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Спокойно друже, дребна забележка по твой адрес и нещата станаха големи. Апелирам към по-малко дразнения и повече уважение. Ако си прочел правилно първата забележка на Иван Рачев беше:slaff4o написа:Иван Рачев-нищо не съм казал умишлено или не за вашия труд и каквото и да било!
Всеки сам може да си вади изводи и заключения за това кое мнения да взимат под внимание и кое не.
Не мисля че съм се 'изсрал' върху вашия професионализъм.
Няма да търпя, заради това че съм 'юзер' да мълча или да търпя обиди и отношение, които не съм предизвикал по никакъв начин.
И не моето ЕГО пречи!
Няма да видите повече мнение от мен.След като толкова много съм пречка за развитието на някой или цялото общество.
т.е. внимателно те прикани да не даваш категорични мнения за това как свирят колонките с цел да не се подвеждат други незапознати юзери по твоето мнение, с което повечето хора над средно ниво няма да се съгласят.Ivan Rachev написа:slaff4o написа:И колонките си свирят доста добре като се има в предвид говорителите по онова време
не се засягай , но ще трябва да посъбереш малко звезди преди да можеш да казваш в този сайт кое как звучи Wink
След, което както често се случва в България, твоя човек grem се изцепи без въобще да има и бегла представа с кой говори:
И естествено нещата загрубяха. Аз се опитах да ти обясня защо понякога модераторите имат по-остър език, но ти явно не ме разбра и се обиди, та чак и реши да не пишеш повече във форума. Пак те призовавам да не се сърдиш и палиш излишно.grem написа: Не се засягай и ти, сигурно ти е отнело доста време и усилия да си посъбереш твоите звезди, ама не мислиш ли, че това беше лееко надуто. Голямото про с шест звезди.
Бъди здрав.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE

CHE
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Demiurg
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Славчо, градски, големи думи казваш, без да си даваш точна преценка за ситуацията (което де факто е стратегическо поражение за теб).
И ти, и Grem, обявявате за "добър" звука на колони, за които най- общо може да се каже че "просто издават звук". Това НЕ Е критерии за добър звук.
Звездичките, които ти оспорваш (до 3 бр.) се дават не за брой постове, а като знак че тоя юзер може да "чува". Т.е. без значение от техническата му компетентност, юзера е слушал МНОГО системи, анализирал и коментирал е звука на всяка от тях и неговия слух е доказано изпитан. Такъв юзер би могъл да даде точна и сравнително обективна оценка на звуковата картина на дадени озв. тела, и на неговата преценка би могло да се вярва (не коментираме субективните предпочитания).
Со кротко, со благо, и со много слушане на качествени системи !!!!
И ти, и Grem, обявявате за "добър" звука на колони, за които най- общо може да се каже че "просто издават звук". Това НЕ Е критерии за добър звук.
Звездичките, които ти оспорваш (до 3 бр.) се дават не за брой постове, а като знак че тоя юзер може да "чува". Т.е. без значение от техническата му компетентност, юзера е слушал МНОГО системи, анализирал и коментирал е звука на всяка от тях и неговия слух е доказано изпитан. Такъв юзер би могъл да даде точна и сравнително обективна оценка на звуковата картина на дадени озв. тела, и на неговата преценка би могло да се вярва (не коментираме субективните предпочитания).
Со кротко, со благо, и со много слушане на качествени системи !!!!
-
grem
Ето ме и мен, главният виновник.
Наистина се изказах доста прибързано и грубо, както в доста други случаи съм правил. Бях ядосан от някои от коментарите.
Съжалявам и се извинявам за думите си!
Не мога да разбера обаче с какво заслужих това отношение в първите коментари. Написах, доколкото мога подробно и ясно, какво и как съм направил, какви са проблемите. Може да не съм чувал колони за 5000$, нито дори такива за 1000 лв., но имам уши и дори да съм лаик в областа мога да усетя, че средите ми дразнят. Мога да усетя и дали високите ми са слаби или изобщо не работят.
Може и да са дървени "мебели", но съм висял дни наред над тези "мебели", за да ги нарежа, да ги оформя, да ги залея с 3 пласта лепило, да лепя вата.
Имам амбицията да си купя по-хубави говорители, по-хубаво дърво, да положа повече усилия, да пробвам отново. Но за да го направя, трябва да знам какво не е наред с тези, нали? И затова попитах.
Не се чувствам добре за това което се случи, за думите които се казаха. Уважавам това което сте, това което правите и причините поради които го правите.
Искренно се надявам целият този флейм да спре.
Наистина се изказах доста прибързано и грубо, както в доста други случаи съм правил. Бях ядосан от някои от коментарите.
Съжалявам и се извинявам за думите си!
Не мога да разбера обаче с какво заслужих това отношение в първите коментари. Написах, доколкото мога подробно и ясно, какво и как съм направил, какви са проблемите. Може да не съм чувал колони за 5000$, нито дори такива за 1000 лв., но имам уши и дори да съм лаик в областа мога да усетя, че средите ми дразнят. Мога да усетя и дали високите ми са слаби или изобщо не работят.
Може и да са дървени "мебели", но съм висял дни наред над тези "мебели", за да ги нарежа, да ги оформя, да ги залея с 3 пласта лепило, да лепя вата.
Имам амбицията да си купя по-хубави говорители, по-хубаво дърво, да положа повече усилия, да пробвам отново. Но за да го направя, трябва да знам какво не е наред с тези, нали? И затова попитах.
Не се чувствам добре за това което се случи, за думите които се казаха. Уважавам това което сте, това което правите и причините поради които го правите.
Искренно се надявам целият този флейм да спре.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
grem
виновника не си ти , а егото на Славчо .Прочети темата отново и виж хубаво дали имам и една буква адресирана към теб до момента в който ТИ си изпусна нервите.Поздрави за това което си направил независимо какво аудионедорозумение е то , всеки е правил в началото на аудиопътят си подобни неща , аз лично дузина .С сигурност следващите ти проекти ще са съобразени с неща които си научил тук , и точно това е една от целите на сайта
Успех
Успех