Свестен бас за домаша употреба ?

Съобщение
Автор
McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

Свестен бас за домаша употреба ?

#1 Мнение от McBright »

Toку що се разделих с мойто басче Hertz ES250 и вече мисля за новичко, обаче този път няма да взимам кар спийкър в нас :D.

Та какво бихте ми препоръчали да си взема до към 200 лева, като изискването е да слиза ниско, но да не е нужна хорна с 10 метра линия или 300 литра кутия.

Естествено се търси да е в тон с главните ми колони - т.е. да не е слабочувствителен тъй де от 88 (поне) на горе.

Надявам се всичките тези критерии да не са неизпълними от гледна точка на цената.

Нещото което аз съм си харесал е W300S на Визатон, ама то ще ми трябва цяла ракла за този говорител за да свирне, а тъй като нямам толкова свободно място, все пак питам и ваз, може да има нещо по-така.

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: Свестен бас за домаша употреба ?

#2 Мнение от Martin Krumov »

McBright написа: ......oбаче този път няма да взимам кар спийкър в нас :D.....

Аз пък съм много доволен от този дето си го имам. Нищо, че е кар... :wink:

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от McBright »

myst3 написа: Аз пък съм много доволен от този дето си го имам. Нищо, че е кар... :wink:
Е, то зависи от предпочитанията. Аз също бях много доволен от едно ланзар-че, ама кой знае къде е сега - 15ка беше, 96 дб реални, рутеше на 30 вата амп ама ...

А пък тоз дето предложи ГФ-а да се позамисли малко дали този фоворител става за съб, особено предвид, че главните ми колони са с по 2 8" баса (е не са от класа на този ...).
Съответно ми трябва нещо да слиза ниско, но все пак да не иска да го закачам на вратата на статята, за да има достатъчно обем :D

Aз нещо гледам разни пиърлис-чета, ама никъде няма цени (в пас ги гледам) и не зная кое в какъв диапазон е ... иначе има не лоши.

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Anakin »

Ми 12'' Пиърлис е 300+ лева

Аватар
ionko
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#5 Мнение от ionko »

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Sylis »

Anakin написа:Ми 12'' Пиърлис е 300+ лева
Аз като взимах моя януари месец тази година, ХЛС-ите 830500 бяха по 356 лв с безплатна доставка за региона на София до 2-3 работни дни след заявката по телефона или E-mail-a ;) Много удобно и достъпно....

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”