Въпрос за слушалки Sennheiser HD555
- Anton Nikolov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Въпрос за слушалки Sennheiser HD555
Преди малко един приятел от форума,който в момента е в Германия ме помоли да ви попитам дали си заслужават тези слушалки за 100 евро?
"Теория - знае се всичко, но нищо не работи!
Практика - всичко работи, но никой не знае защо!
Теория+Практика - нищо не работи и никой не знае защо!"
Практика - всичко работи, но никой не знае защо!
Теория+Практика - нищо не работи и никой не знае защо!"
-
radioton
Re: Въпрос за слушалки Sennheiser HD555
Може би 20 евро са им точно. При положение че базовия модел на GRADO е 99 долара тогава 100 евро не си заслужава. И сенхайзера не са лоши ако не се сравняват с нищо.
tonkostz написа:Преди малко един приятел от форума,който в момента е в Германия ме помоли да ви попитам дали си заслужават тези слушалки за 100 евро?
-
alexandrov - некадърника
ей като засравнявате Градо и Зенхайзер бее...
Ми на мен например без пари да ми буташ SR60, няма да ги ползвам. И то не защото не стават, а просто въпрос на вкус. Тука няма абсолютна истина - "тия са по-добри от другите". Нека всеки да чуе и прецени за себе си.
От друга страна ФАКТИТЕ СА, че HD555 струват около $100 и нагоре, а SR60 около $60-70
И за да не ме обвинят в пристрастие ще спомена, че отдавна продадох 650-ките
Ми на мен например без пари да ми буташ SR60, няма да ги ползвам. И то не защото не стават, а просто въпрос на вкус. Тука няма абсолютна истина - "тия са по-добри от другите". Нека всеки да чуе и прецени за себе си.
От друга страна ФАКТИТЕ СА, че HD555 струват около $100 и нагоре, а SR60 около $60-70
И за да не ме обвинят в пристрастие ще спомена, че отдавна продадох 650-ките
- fairground
- чете
- Обратна връзка: