8" баси
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
То може да се сложат говорители в кутий ама това е обратен път и е безсмислено сложен и дълъг(личен опит) аз смятах симулации със 15 говорителя 6,5'' и накрая едни твм по симулации заспаха в кутиите които имах,с малкия проблем че кутията беше отворен пък симулацията затворен
,ама викам по добре само предницата да сменям от колкото нови,обаче викам нека ги чуя с фазоинвентора и да го побазикна,пък то зе че стана по добре от затворения,затова и аз вече съм на мнение че симулацията помага до някъде но слушането е най-важно защото се получават изненади.

-
- чете и пита
- Обратна връзка:
обема за кутиите ,дал господ общо около 120-130 л.gps написа:... обема и формата на кутиите
формата е тука:
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=2397
мислех да направя модификация и да се получи нещо като това:
http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _6_25.html
само говорителите обаче излизат над 600 лв...проекта е нерентабилен и го зарязах

Какво разбираш под нерентабилен смея да твърдя,че това е едно от най-добрите цена качество попадения изобщо.
Виж му ревюто -" абсолютно върхов клас 3 ".
Правил съм по-големия му брат NOBLESSE - звучи страхотно.
С риск да обидя щастливите собственици на скъпи купешки колони ще кажа, че купешки до 3000-4000 лв немогат да му се опрат /тава е мое мнение и не искам да предизвиквам спор/.
Та мисълта ми е че си се ориентирал много добре и по-добре не бързай а събери още някой лев и го почвай!!!!
Боксовете няма лесно да преустроиш за Experience v20 и направо помисли за нови.
Аз съм с две ръце за тези озв. тела!!!!
УСПЕХ!!!!
Виж му ревюто -" абсолютно върхов клас 3 ".
Правил съм по-големия му брат NOBLESSE - звучи страхотно.
С риск да обидя щастливите собственици на скъпи купешки колони ще кажа, че купешки до 3000-4000 лв немогат да му се опрат /тава е мое мнение и не искам да предизвиквам спор/.
Та мисълта ми е че си се ориентирал много добре и по-добре не бързай а събери още някой лев и го почвай!!!!
Боксовете няма лесно да преустроиш за Experience v20 и направо помисли за нови.
Аз съм с две ръце за тези озв. тела!!!!
УСПЕХ!!!!