Мнение за профи-стъпало Фоника 860?
-
gps
-
TomCrafT
Причина е да стане това и ми се е случвало.Жалко за Обертонските високи,които използвах и си заминаха тогава.
GPS ако на твоя приятел му е приемливо му предложи IRNI-L ,който продавам.2x200W@8 Ohms,транзисторен,пасивно охлаждане,точно профи rack си е.Мога да му дам и някаква money back гаранция от мен
GPS ако на твоя приятел му е приемливо му предложи IRNI-L ,който продавам.2x200W@8 Ohms,транзисторен,пасивно охлаждане,точно профи rack си е.Мога да му дам и някаква money back гаранция от мен
-
gps
-
Volture
аз пак казвам от личен опит, от комп силен сиганл не може да се извади ,зависи от картата ама въпреки това небалансирания сигнал си е слаб за вход към фоник , поне моето е така , без миксер дето да дигне нивото вообще неможе да развие потенциала си ,gps написа:Човека мисли да подава сигнал от комп към стъпалото-има ли вероятност ако сигнала е с високо ниво -на изхода на стъпалото да има яко кривене??И това да е причина за изгарянето на високите?
а относно тези ирни-л или как там са незнам , малко гадно ми става щото аз излизам малко като че защитавам фоник и като че влизаме в спор кое е по добро (то е ясно ,дори само по цена) но за без пари Фоник , с пари вече има избор ! но специално моя е от най здравите в класа си МАХ , сравнявал сам го с ХР 2000 и не отстапва с много , е на 8 ома говоря вече на 2 , става друго
-
TomCrafT
Ако ти кажа че този IRNI-L му искам 260 лева ,въпреки ,че си фен на друга марка ,защото я притежаваш ,да не би за тази цена да ми изкараш друг Phonic ,който да покрие чистия транзисторен звук на IRNI- то.Така че GPS предложи на твоя приятел моя амп за тази цена и ми се оплачи че ми е изгорил като Фоника потдържащите колони от самовъзбуждане? 
-
Volture
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: