Technics SL-PG470A Модване
Technics SL-PG470A Модване
Привет на всички отзовали се, имам този плеър от доста време, някъде 6-7 години, но от няколко години не съм го докосвал, та въпроса ми е, дали може да се направи нещо за подобряването на звученето му?!?
Блгодаря на всеки отзовал се
Блгодаря на всеки отзовал се
lozef, благодаря за информацията, но в архива има 480-ката и все пак попитах, дали има вариант за мод, а не дали става или не
Някои хора сте много интересни, знаете 3 неща, в които сте убедени до болка и стане ли въпрос, за нещо друго, край, то за нищо не става! Не гоня хай-енд звучене, просто искам да му дам малко живот, да вярно, Техникс е и звученето му е ..... вие си знаете как
, но все пак просто искам да опитам! Не се заяждам, просто споделям мнение!
Благодаря и със здраве

Благодаря и със здраве
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:

Оффтопик към Алнико
Извинявай, че не дойдох до вас, но просто съм заринат с работа и не ми е удобно да звъня след 8, като свършвам, а в ICQ-то не отговаряш, затова ти пиша тук!
lozef, с теб малко пойздребняхме и аз малко не се дойзказах както трябва, но за всеки е ясно, че както има Мерцедес 190-ка, така има и С-Класа, нали?!? Мисля, че е излишно да спорим относно това! Искам да те попитам нещо друго, а то е следното, прочетох в статията за мод на 480-ка, та там човека беше сменил К по путя на сигнал от електролит, на 10n неелектролит и беше смени Опер. ако направя същото, дали ще се получи по-добро звучене?!? И ако имаш някакви идеи казвай, не че не искам да ти пратя плейъра да го моднеш, но просто не обичам безплатните неща, защото всеки труд се заплаща, мисля го знаеш по-добре от мен, за 25 години, в сравнение с моите 5-6 лета, аз съм си направо в проходилка! Не се заяждам, чисто човешки и искренно го казвам!
Поздрави, Чочо
Поздрави, Чочо
- Fenkiller
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Прочети внимателно :
Смяната е с хубав електролит (в случая ELNA) който е запаралелен със стирофлекса!
Смяната на ОУ със сигурност ще доведе до по добро звучене.
Това което съм написал по темата е всичко което можеш да направиш за този техникс и разликата с оригиналното звучене е много голяма но въпреки всичко хората са прави че дака е малко куц и дори на мен ми се струва че има какво още да се желае(добавяне на външен дак)!
Все пак успех!

edit:Прочети мнението ми след статията!!!
Смяната е с хубав електролит (в случая ELNA) който е запаралелен със стирофлекса!
Смяната на ОУ със сигурност ще доведе до по добро звучене.
Това което съм написал по темата е всичко което можеш да направиш за този техникс и разликата с оригиналното звучене е много голяма но въпреки всичко хората са прави че дака е малко куц и дори на мен ми се струва че има какво още да се желае(добавяне на външен дак)!
Все пак успех!

edit:Прочети мнението ми след статията!!!
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка: