Тьрся помощ

Съобщение
Автор
leo74

Тьрся помощ

#1 Мнение от leo74 »

Кьм кого мога да се обьрна да ми помогне за направата на 2колони за домашно ползване.Прочетох доста неща в този саит и определено видях че има доста професионалисти в областта.Надявам се някои да ме насочи кьм правилният избор.

rudiem

#2 Мнение от rudiem »

Няма да е лошо да посочиш с какви финансови възможности разполагаш, с какъв амп ще ги слушаш тези колони, каква мощност трябва да са.

leo74

#4 Мнение от leo74 »

rudiem написа:Няма да е лошо да посочиш с какви финансови възможности разполагаш, с какъв амп ще ги слушаш тези колони, каква мощност трябва да са.
Ще ги слушам с Онкио НТ-S580 8oma. Разполагам с 400-500лв. Искам просто ако може да получа качествен звук доколкото това е вазможно за тези пари.

rudiem

#5 Мнение от rudiem »

Според мен е хубаво да погледнеш статията за Cutfinger loudspeaker. Това като, че ли най-добре пасва на парите и на апаратурата ти.

gps

#6 Мнение от gps »

За 400-500 лв няма да се вмести за кътфингер-а.А и да беше писал откъде е!!

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nanko Rusev »

gps написа:За 400-500 лв няма да се вмести за кътфингер-а.А и да беше писал откъде е!!
Там някъде, но само говорителите :oops:

Мисля, че за тези пари можеш да имаш перфектно изглеждащи колони, а и определено по-добре свирещи от тези в магазина за парите - ТЛ с БГ20. Драсни ЛС на dgd ако искаш, той работи много добре, както се вижда във галерията :wink: (пиша го, защото когато търсих за моите кой да ги изработи, той си предложи услугите)

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”