Некоректни търговци

Съобщение
Автор
nikolay

#16 Мнение от nikolay »

Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)
Та ми казаха " да имаме. Цената е 3.60 за бройка"

аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки. :)
Зеби.. Там са най-смотаните търговци Бият и пулстор :)

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Borislav Uzunov »

nikolay написа:Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)

аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки. :)
И аз не съм доволен от тия :smt018
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Tisho »

nikolay написа:Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)

Бате Жоро е пич! Кефи ме колко добре е подреден магазина.
Едни подземия едни тавани... :D
Иначе там е световно известно място за събиране на ментета от всякъкъв калибър и вид. :wink:

GRINGO

#19 Мнение от GRINGO »

Аз си купих еднин усилвател от JTI.hit.bg и ми горя 8 пъти. Отделно че креви супер много и че ми взе към 120лв. за правен усилвател. Нямам нищо против да дам 120лв. за усилвател ама да струва :evil: :evil: :evil: . Айде със здраве

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: некоректни търговци

#20 Мнение от kiki2002 »

Както знаете бях пожелал да има отделна тема по въпроса зарди магазина на Пиротска 2 етаж , 1 година несъм стъпвал там за назидание .
За тези които не помнят бяха ми продали фабрично развален грец 1000 волта 50 ампера и твъдяха че съм го изгорил аз защото незнам как се вкючва , а аз ги питам дали имат представа ако го изгоря дали ще изглежда като нов или ще е стопен или издут , друг е въпроса какъв зор ще е . Обвиниха ме в некомпетентност и ми се изсмяха , е на това не издържах и ЗАЧЕРКНАХ ТОЗИ МАГАЗИН . ТОВА Е ОТ МЕН . Добе че меря елементите преди да ди ползвам иначе при 800 волта и 2000 микрофарада можеше и да пострадам заради тях .

brum

#21 Мнение от brum »

Добре де, има лоши магазини, има и хубави магазини. Лошите вече знам кои са горе-долу. Я споменете и нещо за добрите да знам каде да обикалям като търся нещо. Или може би това е за нова тема? Нека първия пошещ да прецени и да отвори такава ( аз ще си изтрия поста от тук в този случаи ).

JICA

#22 Мнение от JICA »

Пулсатотор и магазина на Поп Богомил са хипер скъпи, а пък в магазина на Електроинвест 1/4 от стоката им е с фабрични дефекти или пък си продават изгорелите части отново и има един кон за продавачка дето докато се занесе до компютъра лошо може да ти стане

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”