Къде в Бургас??????
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Къде в Бургас??????
Къде в Бургас мога да си поръчам да ми нарежат ПДЧ по мои размери?
Предварително ви благодаря за инфото.
Интересува ме адрес или телефон за връзка.
Предварително ви благодаря за инфото.
Интересува ме адрес или телефон за връзка.
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
- SlowDead
- има известен опит
- Обратна връзка:
Дъските за буфера си ги купих от там единия лист е с размери 3,66 метра на 61 санта и струва 3,60 лв.
Като питаш за опаковачни листи ще те насочат.
Има с дебелина 16 и 18 мм. но трябва да имаш късмет защото се копуват повече и от топъл хляб .. се пак цената е супер за такива размери а фолираните от същия размер са 22 лв. !
Нарязването е начална такса 3,5лв и по 80 стотинки на детаил без значение каква е големината му
Кутията ми е с огромни размери 48х48х168 санта а ми излезе сичко към 30 лв заедно с лепилото за дърво
Като питаш за опаковачни листи ще те насочат.
Има с дебелина 16 и 18 мм. но трябва да имаш късмет защото се копуват повече и от топъл хляб .. се пак цената е супер за такива размери а фолираните от същия размер са 22 лв. !

Нарязването е начална такса 3,5лв и по 80 стотинки на детаил без значение каква е големината му

Кутията ми е с огромни размери 48х48х168 санта а ми излезе сичко към 30 лв заедно с лепилото за дърво

-
- чете и пита
- Обратна връзка:
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Anakin-а на маняци го раздаваbojidar111 написа:Здравейте отново пак искам да попитам но не за ПДЧ, а за тепих или валтер въобще нещо подобно с което да покрия готовата тонколона пак се отнася да е в Бургас, но ако трябва може и да поръчам по куриерска агенция.

Такъв тепих или иглен филц както точно се нарича произвеждат някъде около Габрово мисля. Сега се внася един и тайвански който е по мек и тънък. Навремето и аз много търсих да си купя. Провери в магазина на Гладстон за озвучителни тела , където продават TVM. Там ако искат могат да ти продадат.
Другия вариант е да идеш на http://www.amp2000.hit.bg/ и от там да си поръчаш но в момента нямат.
В магазините за текстил както каза Anakin можеш да намериш подобно но няма да е точно това, ако решаваш да разчупиш стереотипа търси там

Поздрави!
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Баси, аз от седмица обикалям да си търся малки t-nuts. И няма:)bojidar111 написа:Здравеийте за Anakin ясно ми е, че се продава в магазините за текстил и сори за Велтер. Въпроса ми беше ако някой знае къде в Бургас се продава да ми каже защото доста ще ми дойде на нагорнище да тръгна на длъж и шир по всички възможни магазини.
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Хей , brum , ако случайно намериш някъде викай с цяло гърло къде са че аз се поболях от търсене и още не съм намерилbrum написа:Баси, аз от седмица обикалям да си търся малки t-nuts. И няма:)bojidar111 написа:Здравеийте за Anakin ясно ми е, че се продава в магазините за текстил и сори за Велтер. Въпроса ми беше ако някой знае къде в Бургас се продава да ми каже защото доста ще ми дойде на нагорнище да тръгна на длъж и шир по всички възможни магазини.