Тракер за аудиофили
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Тракер за аудиофили
Някой да знае аудиофилски тракер от където да се тегли музика в други формати освен мп3,защото това не е музика ами орязана простотия.
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
И човека ХАЙ ЕДН :)
Наистина FLAC (Free Lossless Audio Codec) е много по добро от MP3 ,но и двата формата са кодеци ,тоест не е 1:1 и.. са в компресиран вид ,защото са предназначени за съхранение на PC-та ,а не за запис към Аудио CD.
За да ги записваш ,трябва инсталиран плугин в съответният софтуер ,ако не е вграден вече в него .
В крайна сметка излиза ,че малко хора биха си позволили да държат м истински WAVE .файлове.
Би го направил само човек ,който е ХАЙ ЕНД и от вътре... и това ,оформя мирогледа му и вкусовете му... а не желанието му да блесне пред другите , защото човек винаги блести... и пада,когато блясъка в очите му стане по голям от този в душата му.
За да ги записваш ,трябва инсталиран плугин в съответният софтуер ,ако не е вграден вече в него .
В крайна сметка излиза ,че малко хора биха си позволили да държат м истински WAVE .файлове.
Би го направил само човек ,който е ХАЙ ЕНД и от вътре... и това ,оформя мирогледа му и вкусовете му... а не желанието му да блесне пред другите , защото човек винаги блести... и пада,когато блясъка в очите му стане по голям от този в душата му.
Последно промяна от Nikolay Savov на Нед Дек 18, 2005 8:18 pm, променено общо 1 път.
Re: Тракер за аудиофили
разгледай www.oink.me.ukAnakin написа:Някой да знае аудиофилски тракер от където да се тегли музика в други формати освен мп3,защото това не е музика ами орязана простотия.
По-богат тракер, ориентиран към музика, не съм виждал. Има на практика почти всичко, което потърсиш. Напоследък гледам, че голяма част от нещата се пускат във flac или ape формат.
Последно промяна от amino на Нед Дек 18, 2005 10:10 pm, променено общо 1 път.
е ти като имаш известен опит не знаеш ли, че не всеки файл означава компресияAnakin написа:Мерси за отговорите.
@темп-абе написал съм да се поразтършувате за една тема в която се споменава че дисковете се записват от студийните файлова.Това не е ли вид компресия?По тази логика да си плащаме да теглим от студията ли?

Според мен той имаше предвид, че в студията се работи на магнетофонна лента или на 96/24, и двата формата са далеч по-добри от ЦД-то като качествоamino написа:е ти като имаш известен опит не знаеш ли, че не всеки файл означава компресияAnakin написа:Мерси за отговорите.
@темп-абе написал съм да се поразтършувате за една тема в която се споменава че дисковете се записват от студийните файлова.Това не е ли вид компресия?По тази логика да си плащаме да теглим от студията ли?

- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Топлината - Компресията и това у вас :))
Замисълът на цифровизацията е Рационализация(компресия) - Резултат от намаленото влагане на душата на майстора и пробивно-агресивната сила на рационализма ,вербуващ "силните" по закона на джунглата победили "слабите"(души). Но.. страста да комресираш СЪЩНОСТТАА на СЪЩНОСТТА ще се остане за самият човек в душата му... която той сам е КОМПРЕСИРАЛ
,за да помести още ,още.. ,за да я продаде... ,може би за пари... ,но дали я е извоювал? и дали е спечелил тези пари със Любов... ,за да се радва от сърце... ,когато после с паричките си купи или създаде книга.. от която да Блика СЪЩИНАТА... - Музиката ,караща душата да се разкайва или да се радва... Вид от тази любов и светлина.. свети в Ламовият Усилвател ,от части и в цифровите технологии... но там се е запазила под пофрмата на топлина,която се стремим,да спрем!? ,за да извлечем "по-голямо" КПД ,защото уж те не кривяли... но не КРИВЯТ и не ГРЕШАТ.. само тези които са МЪРТВИ.. или жовота ,който ги напуска .. ,защото в грешката се крие Мъдроста и У С В О Я В А Н Е Т О на ТОПЛИНАТА.... Не нейното притъпяване 
Нека тези ,които МОГАТ .. Продължават да УСВОЯВАТ Светлината и Топлината .. и не се притесняват ,когато нещо кривне
) ,защото само с това което е ЖИВО и грее... Ще разберем ,че е вложено ЛЮБОВ и ДАВА ЛЮБОВ под формата на МУЗИКА

Нека тези ,които МОГАТ .. Продължават да УСВОЯВАТ Светлината и Топлината .. и не се притесняват ,когато нещо кривне

http://btmusic.org:2710/ - най-добрия тракер
btw. вече съм предложил един бас, че FLAC е 1:1, ако иска още някой да се включи, аз съм насрещам, прилагам и доказателства

btw. вече съм предложил един бас, че FLAC е 1:1, ако иска още някой да се включи, аз съм насрещам, прилагам и доказателства

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Топлината - Компресията и това у вас :))
temp написа:... но не КРИВЯТ и не ГРЕШАТ.. само тези които са МЪРТВИ..
E това ми хареса!!!

Специални поздрави за теб!