Слагай OPA2134 или OPA2604 с преходник - лесно се прави! За покупка мисля, че само с поръчка, или някои от форума ако има излишни да ти продаде.
Другото което е добре също да смениш са разделителните електролити - например със Rubycon ZA или Panasonic FC.
Кой е по-добър?NJM4558 или NJM2068
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
Ахам да то и аз си мисля с преходник да го правя на една платка с размерите на стариа ОУ само малко по висока може да се наложи и там лепнат новиа
за кондензаторите се сетих но днес няма от къде да купя
утре
но като гледам ОРА2134 е по-добър според мен за съжеление го няма в такъв корпус поне в нета никъде не видях! 10х за Инфото 
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
дискотека
При високите децибели в дискотеката никой няма да усети разликата между различните операционни усилватели. Само избягвайте 5534 и 5532, защото те не са устойчиви при усилване под 12 децибела. А ако ви се дават пари то тогава - OPA2134. http://pdf.alldatasheet.com/datasheet-p ... A2134.html
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
Re: дискотека
10x за Инфото -5534 & 5532!Но да ти кажа за децибелите нз според мен има какво да се иска дори и в дискотеките смисъл че мн хора плъят че нямало качество ! е да в99% няма но има места кудето Винила и качествените колони си казват думата
а за опато... незнам колко пари е ама утре мисля да видя и да поручам!
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ОУ
Това което още се сещам е че японската фирма NJRC (нова японска радио компания), работи много сериозно по въпроса за операционните усилватели и е доусъвършенствала много от класическите ОУ. Нейните чипове са NJU,NJM,NJR. Например NJM2114 е усъвършенстван вариант на 5534 (5532).
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
Re: ОУ
Да за същата компания става въпрос още в началото поставих въпроса кой е по добър.. защото ми попаднаха няколко NJM2086LD и мисля да ги сменя с NJM4558L
каквито са сложили във въпросния михер!Тези NJM2086LD съм ги виждал само в ресивери от рода на Yamaha в други марки от по-ниския клас ми направи впечетление че са слагат масово 4558 явно е по евтин?!?
каквито са сложили във въпросния михер!Тези NJM2086LD съм ги виждал само в ресивери от рода на Yamaha в други марки от по-ниския клас ми направи впечетление че са слагат масово 4558 явно е по евтин?!?