PHILIPS срещу PHILIPS
-
Sergo
PHILIPS срещу PHILIPS
Вчера един приятел си купи PHILIPS DVP-3010 което си е двд. Решихме да го пробваме в режим аудио и да сравним звука с моя PHILIPS CD710. Двдто направо го отнесе моя плейар
Детайлите дълбочината и бистротата на звука бяха на 2-3 нива нагоре. А въпросния плейар струва само 140 кинта при това нов. Прослушването не ни отне повече от час но още в първите минути стана ясно за какво става на въпрос 
-
oggi
Ами за мен е нормално да го отнесе
Аз още едно време предпочитах да си свалям CD-тата на hi-fi видеото (Panasonic NV65), и да си ги слушам от него , а CD player-а ми беше от топовите модели на Yamаha за 92 година.
Така че за мен лично не е чудно това.
Така че за мен лично не е чудно това.
-
svetlin
xoro
Някой може ли да сравни Philips dvp 3010 с Xoro HSD 400 pro или HSD 4000 като звук..
И защо не мога никъде да намеря спецификацията на тези Xoro плейъри... сигнал/шум, динамичен обхват и др... ако имате линк към тези параметри на xoro плейърите ще съм благодарен..
И защо не мога никъде да намеря спецификацията на тези Xoro плейъри... сигнал/шум, динамичен обхват и др... ако имате линк към тези параметри на xoro плейърите ще съм благодарен..
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
-
svetlin
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
-
svetlin
Ето малко коментари:
http://www.stereo.ru/profile_notes.php? ... t_id=14039
Като гледам май негативните мнения преобладават..
http://www.stereo.ru/profile_notes.php? ... t_id=14039
Като гледам май негативните мнения преобладават..
-
fagott
Ф пр Ф
Аз също си купих Ф - DVP 3010, нямам думи, супер е като звук,
направо си преоткривам СД-тата, Убиец...!!
направо си преоткривам СД-тата, Убиец...!!
-
bezobraznia
Ще се сетите за DVP
Скоро разглобявах едно такова - ей така просто за да видя какво има вътре, а и понеже не работеше...
Какво беше учудването ми от този НЕ top of the line DVD Player след като вътре едва ли не имаше само добри части, в това число и кондензатори Nichicon MUSE и т.н...
Обаче ако ще правим сравнение със звука на DVP и правилно и качествено моднат CD player на Philips , двд-то изостава доооста назад
просто CDM 12/ въпреки, че е по-нова изостава на светлинни години от CDM 4/, да не говорим за CDM 2/ и CDM/1...
Поздрави!
Скоро разглобявах едно такова - ей така просто за да видя какво има вътре, а и понеже не работеше...
Какво беше учудването ми от този НЕ top of the line DVD Player след като вътре едва ли не имаше само добри части, в това число и кондензатори Nichicon MUSE и т.н...
Обаче ако ще правим сравнение със звука на DVP и правилно и качествено моднат CD player на Philips , двд-то изостава доооста назад
Поздрави!
-
dr_Justice
Здравейте,
След седмица четене във форума дойде време да задам първи въпрос.
Чета за въпросния PHILIPS DVP-3010 и си създавам положително мнение за него. Още малко и ще тръгна към магазина. Въпреки това търся съвет, дали в ценови клас до около 300 лв. бих могъл да закупя DVD плейър, който да е с по-качествено възпроизвеждане на аудио. Четох за качествата на старите CD плейъри, особено след "модването" им, но в момента имам нужда и от DVD, което налага избора на комплексно решение.
Благодаря предварително.
След седмица четене във форума дойде време да задам първи въпрос.
Чета за въпросния PHILIPS DVP-3010 и си създавам положително мнение за него. Още малко и ще тръгна към магазина. Въпреки това търся съвет, дали в ценови клас до около 300 лв. бих могъл да закупя DVD плейър, който да е с по-качествено възпроизвеждане на аудио. Четох за качествата на старите CD плейъри, особено след "модването" им, но в момента имам нужда и от DVD, което налага избора на комплексно решение.
Благодаря предварително.
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- kostata
- чете и пита

- Обратна връзка:
аз си купих наскоро дъртичко Phlips DVD-761/002 за проба и за 15лв и се оказа че звука си е на мястото и дори при наличието ми на сухия Technics sl-pd770d преоткрих аудио цд-тата да не говорим за ДВД -! аудиото даск-а е uda 1328т http://www.alldatasheet.co.kr/datasheet ... A1328.html a оп амповете са мц33078 http://www.alldatasheet.co.kr/datasheet ... 33078.html за предните канали присъстват и два nichicon muse кондензатори така че Филипс не са се представили толкова зле като един рисивър който ремонтирах напоследък ...друга тема
- DIY
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Мой приятел донесе това двд в къщи да го сравниме с Philips CD371
и двд Елит.
Филипса, модван в non oversamping mode свири доста по добре.
Ползван като транспорт е по добър от двд Елит,
но отстъпва на Philips CD371.
Въобще от сравнително евтините двд -та, не може да се очаква
качествено просвирване на CD.
и двд Елит.
Филипса, модван в non oversamping mode свири доста по добре.
Ползван като транспорт е по добър от двд Елит,
но отстъпва на Philips CD371.
Въобще от сравнително евтините двд -та, не може да се очаква
качествено просвирване на CD.