Прецакан говорител - дали и как??
Прецакан говорител - дали и как??
Значи искам да питам, какво точно може да му е станало на един много евтин китайски говорител 15"... свири пак... ама баса въобще го няма, и при по-голямо усилване се чува нещо като леко дрънчене (струва ми се че тоя звук идва от гънката която не е гумена, ама в момента не е скъсана или прецакана на външен вид), а преди свиреше много добре. Колко горе долу би му струвал ремонта.. Аз си мислех че говорителите изгарят и не свирят повече ама май не е така..
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Като бях 5-6 годишен извадих лампите от старото радио (но работещо!)на баща ми и ги счупих да видя какво има вътреtochnia написа:Мерси много Windowmaker. А колко би струвал ремонта? И има ли дори 10% шанс да успея сам да оправя проблема... защото съм фен.. а и говорителя ве4е си е заминал... а пък и ще ми е интересно самото разглобяване...

- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Говорителя го бях взел от Конрад, ама бях гледал че и в Радимекс има същите. Нямаше по големи от 15"
Някои ще ми помогне ли като каже как се отваря говорителя? Демек как се сваля магнита?
widowmaker: Помня разбира се! Ти си много точен пич! Учудва ме как ти си ме запомнил... а пък и като си помисля че тогава бях на много по глупав ъкъл относно аудиото... а някаде маи във форума бях чел че ти вече не си там.. така ли е?
Някои ще ми помогне ли като каже как се отваря говорителя? Демек как се сваля магнита?
widowmaker: Помня разбира се! Ти си много точен пич! Учудва ме как ти си ме запомнил... а пък и като си помисля че тогава бях на много по глупав ъкъл относно аудиото... а някаде маи във форума бях чел че ти вече не си там.. така ли е?
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: