Гледам, че тук имате правен ЦАП, но мисълта ми е има ли вариант и възможно ли е ЦАПа да се направи с дискретни елементи, никакви чипове, това няма ли да даде по-добър звук и ако да, то тодава какво чакаме

Харесва ми оптимизма ти, но този бизнес с ДСП-тата е доста специфичен. Не знам с какво се занимаваш, но по начина по който пишешеш ми се струва че със същия успех можеш да пробваш на Уолстрийт, генно инжинерство или неврохирургия.Sergo написа: Точно с програмиране на ДСП не съм се занимавал, но мисля, че няма да ми е проблем ако се запозная с литературата по въпроса...
Естествено не се сърдяBojo написа:Харесва ми оптимизма ти, но този бизнес с ДСП-тата е доста специфичен. Не знам с какво се занимаваш, но по начина по който пишешеш ми се струва че със същия успех можеш да пробваш на Уолстрийт, генно инжинерство или неврохирургия.
ПП Не се сърди, не се заяждам.
Това което ще се слу4и ако продължиш с заяждането е едно единственно-бан...и ако не си забелязал сме 2005 година...ако разбираш за какво иде ре4Sergo написа: Представи си какво ще стане ако продължа в същия дух на незаяждане.
Първата си програма написах преди повече от 20 години. През 87г. пишех само с машинни инструкции, това не е Асемблер, ако разбираш за какво иде реч.
Хм...Sergo написа:Може би въпроса ми е малко странен, но не се сдържах ....![]()
Гледам, че тук имате правен ЦАП, но мисълта ми е има ли вариант и възможно ли е ЦАПа да се направи с дискретни елементи, никакви чипове, това няма ли да даде по-добър звук и ако да, то тодава какво чакаме
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост