Искам да ви задам един въпрос и така и вие да се присъедините с малко хелп в едно мое начинание.
Имам едно ампче което така си прашасва и съм решил да го употребя за нещо полезно. Пионерче 2х120 на 4 ома е и си търся два говорителя, който да ги вкарам в две отделни кутии и така да ползвам целия тракт като бас в една голяма система (7.1) за озвучаване. Досега съм се спрял на Визатон W300S 4 ома и Hertz ES300 пак 4 ома. Причините които ме спират да си взема един от двата са:
1. Визатона ме е страх да не му взема душата много бързо, понеже усилвателчето изпъва доста добре.
2. Херц-а имам опасението, че няма да мога да го захраня добре, макар че е чувствителен говорител. А и честно казано е за кар аудио а мисля че Визатона си е за предпочитане понеже е за хоум.
И сега въпросчето - има ли някой от вас тука който знае г/д как се представят двете говорителчета с подобни 100+ватови мощности? Съвети приемам всякакви - все пак съм за 2-ри път DIY-ер.
Та така. Това е положението. А и докато не съм забравил, тавана на финансите е ~300 лева, слушкам разнообразна музика - черно, електронно, но по принцип съм си стил "Uriah-Deep"

Пичове, много поздрави имате от мене за изчерпателните теми - извратени сте направо