Списания, линкове ...
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
Списания, линкове ...
Какви HiFi списания четете в БГ?
Аз си купувах Stereo.ru, но откакто го направиха 14 лв обявих стачка.
Намират ли се в БГ What Hi-Fi, Audio.de, Stereo.de ... ?
Споделете и интересни линкове.
diyaudio.com, audioreview.com, sospubks.co.uk
Аз си купувах Stereo.ru, но откакто го направиха 14 лв обявих стачка.
Намират ли се в БГ What Hi-Fi, Audio.de, Stereo.de ... ?
Споделете и интересни линкове.
diyaudio.com, audioreview.com, sospubks.co.uk
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Проблемът е, че нашите списания ги пишат журналисти, които, както знаем, са сведущи по всичко и нямат нужда да прочетат малко специализирана литература и да се запознаят с това, за което пишат статийки наживо, а не от проспекта на производителя.
Редакциите на авторитетните списания в чужбина разполагат със студия за тестване и имат екипи от инженери, които хич не се колебаят ако трябва да разглобят на парчета едно изделие, за да преценят дали отговаря на класа, в който се е прицелило. Всички тестове, които публикуват, са правени лично от тях. Разбира се, всички имат страници за реклама, но това не им пречи понякога на следващата страница да разкритикуват в статия същото изделие.
Обективност и ставнителна оценка - това е причината да се купи едно такова списание.
Редакциите на авторитетните списания в чужбина разполагат със студия за тестване и имат екипи от инженери, които хич не се колебаят ако трябва да разглобят на парчета едно изделие, за да преценят дали отговаря на класа, в който се е прицелило. Всички тестове, които публикуват, са правени лично от тях. Разбира се, всички имат страници за реклама, но това не им пречи понякога на следващата страница да разкритикуват в статия същото изделие.
Обективност и ставнителна оценка - това е причината да се купи едно такова списание.
-
hybrid
- Demiurg
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Pro-Technika е списание не ЗА професионална техника, а списание НА Динакорд. В него се коментират САМО неща, които се продават в магазина им. И това е обективизъм ???
А от HI-Fi имам 10-ина броя, ама хич не съм очарован - купувам го нередовно, само колкото да видя какво има на пазара. Ревютата им са само суперлативи и никакъв анализ.
А от HI-Fi имам 10-ина броя, ама хич не съм очарован - купувам го нередовно, само колкото да видя какво има на пазара. Ревютата им са само суперлативи и никакъв анализ.
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
-