Здравейте

,
Благодаря на всички за приятелското отношение, с което ме приветствате във форума.
Това е най-добрата инвестиция, която съм правила някога през живота си. Сдобих се с приятел, който ще е винаги до мен, в хубави и лоши моменти. Музиката представлява огромна, съставна, съответно значима част от същността ми, за това трябва да я' слушам качествено. Прослушвам цялата си музикална колекция наново и въпреки очакваната разлика в качеството, успях да се изненадам колко е величествено да слушаш любимата музика на такова ниво и с такова присъствие, което буквално одушевява помещението.
Жените се впечатляват от хубавия звук, но за разлика от мъжете, малко са тези, които ще предпочетат система пред парцалки или бижута или и аз не знам какво. Живеем в ерата на суетата...
В началото интересът ми към Hi Fi не бе насочен към техническите характеристики, към разликата в транзисторни и лабмови усилватели... Всичко започна с едно гостуване, където се сблъсках за първи път с едно изключително приятното усещане, породено от качествения звук, благодарение на който аз чух уж познати албуми по обогатен начин. Резултата от това преживяване беше ежедневно посещение на bgaudio.org, което продължи няколко месеца. Научих много от вас

. Естествено не пропусках възможността да слушам отново и отново на въпросната система и в един слънчев ден, когато разполагах с необходимите финанси се сдобих със "моята система".
Сигурна съм, че не съм единствената жена, която се впечатлява от Hi Fi. Най-вероятно просто трябва да попаднат на правилното място, където музиката да им вземе думата.
Аз изпитвам респект към вас момчета. Респект към постиженията, уменията, времето прекарано в четене, обсъждане, проектиране, реализиране на Hi Fi проекти.
С удоволствие ще се запозная с всички вас, които сте съсредоточили и обединили усилия в това наистина полезно начинание, както и с хора, които възприемат музиката като мен. Благодарение на вас разчитам да обогатя своята Hi Fi култура.
Поздрави,
Freestate.