10" говорители ПОМОЩ

Съобщение
Автор
bora

10" говорители ПОМОЩ

#1 Мнение от bora »

Значи проблема е следния: имам две колони за кола PIONEER TS-A2510 и усилвател за тях! Реших да си ги монтирам в къщи но излезна проблема с кутията/кутиите?Моля някои да помогне!С какъв обем трябва да са кутиите?Трябва ли да се направи нещо по-специфично?Може ли да се монтират в една кутия!Трябва ли да имат отвор отзад!Четох много от форумите но тези колони са трилентови и не мога да разбера за кутиите как точно да се направят! благодаря предварително

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Borislav Uzunov »

Виж ся пич тука във форума няма малоумни хора, затова един съвет - не поствай една тема няколко пъти в различни раздели.
А според мен идеята не е много добра.

bora

#3 Мнение от bora »

добре ,тогава обеснете защо не е добра идеята!Аз това питам?

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Daniel Petrov »

писах ти отговор в другия раздел,нали си се изцвъкал и там с тоя пайнър!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

bora

#5 Мнение от bora »

Защо никой не иска да даде мнението си по вапроса!Кажете какво бих могъл да направя?

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Borislav Uzunov »

Никой не иска да ти отговори, защото идеята не е добра. Ако искаш нещо да свири ей така, става. Но ако очакваш да излезне нещо сносно, забрави. Ти също така не спомена каква система искаш да е- затворен обем или бас рефлекс. В първия случай обема не е толкова критичен (освен ако не е прекалено малък), но ако правиш басрефлекс, за да свири що годе ти трябват Fs, Vas и Qts. С помощта на тези параметри се изчислява обем на кутията, диаметъра и дължината на басрефлекса. Но пак ти казвам не е добра идеята.

bora

#7 Мнение от bora »

S koe e po dobre,pri zatvoren obem ima li ne6to po-specifi4no?

bora

#8 Мнение от bora »

Просто искам да кажа че за момента са ми излишни тези колони и искам да ги варжа кам компа но и да звучат максимално добре?Това е!Някои ако може да помогне! отGPS:делнах от другите форуми тази тема за да не се дублират отговорите

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”