*THUMBS UP*sunderaubg написа:Според мен....
Интелект
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
KOKO
Интелект
Въобще не е случаино,защото интелигентни хора, търсещи авангар-Rutcho написа: Това, което много ми допада в този сайт, е, че въпреки често срещаните разногласия в техническите концепции, в музикално отношение има учудващо единомислие.
Не мисля, че това е случайно.
ни средства за възпроизвеждане само на музика и интелигентни хо-
ра, търсещи авангардна и хубава музика, са само на една стъпка
разстояние и се надушват едни други от километри и темите им за
разговори в края на краищата се оказват едни и същи.
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
А пък аз се уверих докато бях в казармата
, че има много възприемчиви момчета, които просто си слушат т.нар. чалга заради условията в които са израстнали. Много от тях са по-естествени и непредубедени от някои "Jazzy" слушатели. Дори плачат на някои печални балади. Аз например, рядко бих си го позволил и да ви призная, малко им завидях.
-
Sergo
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
Интересно е когато хора които не са се приближавали на по малко от километър от фулрейндж(а камо ли да са чували) изказват "компетентни"слушател написа:МУАХАХААRutcho написа: Това, което много ми допада в този сайт, е, че въпреки често срещаните разногласия в техническите концепции, в музикално отношение има учудващо единомислие...![]()
Че не съм съгласен с това не съм, ама ми напомни, че често се вцепенявам като видя музикалните предпочитания на някой "аудиофил" и си блъскам главата за кво са му широки ленти, например...
-
Gavril Gavrilov
gps, massive respect 
Да споменем още - Funkdoobiest, Soulfly, Anouar Brahem, Pall Mall Jazz Band, Takashi Matsunaga, Bill Evans.
Не мога да отрека, че някой от нези, специално господин Евънс бих дал много за да чуя на широка лента, но в никой случай не мисля, че човек трябва насилствено да си изменя вкусовете, само защото определен тип музика се чува най-добре на такава озвучителна система. Даже..това би било най-жалко, и повече уважение бих изпитал към човека, който си слушка любими изпълнители на каквото е успял да събере като озвучение. Но ми се чини, че ще се отклоним малко към "добра система и ограничено количество музика, или скапана система и много и разнообразна музика", която тема вече е била разисквана в този форум.
Да споменем още - Funkdoobiest, Soulfly, Anouar Brahem, Pall Mall Jazz Band, Takashi Matsunaga, Bill Evans.
Не мога да отрека, че някой от нези, специално господин Евънс бих дал много за да чуя на широка лента, но в никой случай не мисля, че човек трябва насилствено да си изменя вкусовете, само защото определен тип музика се чува най-добре на такава озвучителна система. Даже..това би било най-жалко, и повече уважение бих изпитал към човека, който си слушка любими изпълнители на каквото е успял да събере като озвучение. Но ми се чини, че ще се отклоним малко към "добра система и ограничено количество музика, или скапана система и много и разнообразна музика", която тема вече е била разисквана в този форум.
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е тук въобще не съм съгласен. На качествена озвучителна система, всеки добре направен запис (независимо от стила на музиката) ще звучи добре.sunderaubg написа:...
Не мога да отрека, че някой от нези, специално господин Евънс бих дал много за да чуя на широка лента, но в никой случай не мисля, че човек трябва насилствено да си изменя вкусовете, само защото определен тип музика се чува най-добре на такава озвучителна система...
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Freeman написа:Е тук въобще не съм съгласен. На качествена озвучителна система, всеки добре направен запис (независимо от стила на музиката) ще звучи добре.sunderaubg написа:...
Не мога да отрека, че някой от нези, специално господин Евънс бих дал много за да чуя на широка лента, но в никой случай не мисля, че човек трябва насилствено да си изменя вкусовете, само защото определен тип музика се чува най-добре на такава озвучителна система...
Абсолютно така, има и нещо друго...
Има меща които не ми харесват, но като ги чуя на друга уредва звучат различнои и в някакъв смисъл започватда стават слушаеми...Така си обяснявам и защо има хора които не харесват John Zorn, при мен ми раресва...
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
А ти истински широколентов чувал ли си някога???слушател написа: Абе не исках да обидя никой, но мисля, че слушането на подобна музика на "фулрейндж" е загуба за слушателя. И предимствата на колоните и богатството на музиката се губят.
Няма да влизам в по-нататъчен спор и обяснения кой до кво се е приближавал.
П.П. Ама по-друго е някакси Молотов на широки ленти ...:D
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Човек да не излезе отпуск и гледай вие какви теми занищихте
И аз като гпс-а слушам всякаква музика в различните си настроения. Според мене целта на тез системи дето ги строиме е да се доближиме максимално до онова което иска да каже автора ( бил той Son Doobie или Mozart ). От тази гледна точка слушането на фул рейндж не зависи от това какво слушаш на него ( аз поне така разсъждавам ).
И аз като гпс-а слушам всякаква музика в различните си настроения. Според мене целта на тез системи дето ги строиме е да се доближиме максимално до онова което иска да каже автора ( бил той Son Doobie или Mozart ). От тази гледна точка слушането на фул рейндж не зависи от това какво слушаш на него ( аз поне така разсъждавам ).
-
gps
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Радвам се 4е харесва6 John Zorn...обадими се непременно,притежавам на оригинални записи вси4ко издавано от негоamitko написа:Freeman написа:Е тук въобще не съм съгласен. На качествена озвучителна система, всеки добре направен запис (независимо от стила на музиката) ще звучи добре.sunderaubg написа:...
Има меща които не ми харесват, но като ги чуя на друга уредва звучат различнои и в някакъв смисъл започватда стават слушаеми...Така си обяснявам и защо има хора които не харесват John Zorn, при мен ми раресва...
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е, чесно казано не ми е най - любимиа, но мисля че мога да го оценяAlnico написа:Радвам се 4е харесва6 John Zorn...обадими се непременно,притежавам на оригинални записи вси4ко издавано от негоamitko написа:Freeman написа: Е тук въобще не съм съгласен. На качествена озвучителна система, всеки добре направен запис (независимо от стила на музиката) ще звучи добре.