Предупреди да не се омазва.
Който спами трии и така.
А на Sergo ПОЗДРАВИ за труда.
Като искаш информация, може да се обърнеш към тоя, който ги е качил на оня саит!!! Казва се Багрян Бахнев и ше го намериш във форумите на ДИР-а с ник quad. Тука точно тия доработки са забранени за обсъжданеSkullCrusher написа:Хе хеВсе си мисля,че тук е форум за обмяна на опит и т.н ,пък и
щом "знаете" тези доработки защо някой не ме просветли какъв резистор да сложа?1МОм или 2.2 МОм?Проблема е че нямам осцилоскоп и всякакви други щуротии...само мултицет и поялник.
Виждате че човечеца цял сайт си направи за да си пише за любимите си усилвателиsith-cat написа:Като искаш информация, може да се обърнеш към тоя, който ги е качил на оня саит!!! Казва се Багрян Бахнев и ше го намериш във форумите на ДИР-а с ник quad. Тука точно тия доработки са забранени за обсъжданеSkullCrusher написа:Хе хеВсе си мисля,че тук е форум за обмяна на опит и т.н ,пък и
щом "знаете" тези доработки защо някой не ме просветли какъв резистор да сложа?1МОм или 2.2 МОм?Проблема е че нямам осцилоскоп и всякакви други щуротии...само мултицет и поялник.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта