QUATTRO написа:Знам че е за кино момчета но аз съм се метнал на Денон като марка именно защото го водеха като ресивър за домашно кино свирещ най-добре стереото в гамата ресивъри за домашно кино, затова и искам да сравня стереото му ДОРИ и да загубя

. В края на краищата не залагам ресивъра си или апартамента си, просто слушаме като големи хора и сравняваме.
Widow, когато сте готови с проекта 6.1 съм готов да слушаме заедно отново
Quattro,по добре като ходиш у Иво,предварително мини и купи бирата,не се съмнявай в крайният резултат,той е ясен-винаги така става-полупроводника изнемогва в сравнение с вакуума,то е и физично доказано.
Аз обикновено нося нещто там,за да чуя колко близко съм стигнал а не за да трепя ламбата,няма как да стане,факт е

Ако все пак успеем да пуснем до месец-два модулаторен триод в сингъл ендед-имам предвид ГМ70,много скъпи чудесии за по десетина К(а и нагоре) в зелено ще ни дишат пушилката

Пак ще кажа АВ ако ще да е с марсиански транзистори няма шанс пред А+В,за лампа изобщо не говорим

Специално за теб ще приготвя едно усилвателче по 30-на вата на канал,дето го водя Death of Gain Clone,няма смисъл да вадя тежката артилерия

И пак ще си говорим

И ще изпием бирата,която ти ще купиш :Р
Наздраве!