GU 81 M

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

GU 81 M

#1 Мнение от kiki2002 »

ето още една снимка по въпроса , сега съм започнал работа по този проект има ли други работещи по въпроса ??
http://www.stereophile.com/amplificatio ... /704wavac/

ТЪРСЯ ЦОКЛИ ЗА ГУ81М 2 БРОЯ
....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Последно промяна от kiki2002 на Пет Окт 07, 2005 8:51 am, променено общо 2 пъти.

roscko

#2 Мнение от roscko »

Някой иска ли да си купи ГУ 81М? Надявам се, че ще мога да намеря нови за цена доста по-ниска от 35 еwro + 15ewro(за доставка) :wink:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Ivan Rachev »

:mrgreen: :js Ех Роско Роскооо ако не беше търговеца значимо по силен от Hi-FIsta в теб щеше да можеш да разбереш и видиш други неща в активните линкове от предният ми пост а не цената...

p.s.който иска да прави усивател за собствено ползване с ГУ 81 М може да разчита на подарък 2 броя от мен :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivan Rachev »

roscko написа:Точно в това е разликата между мен и теб, аз мога да ти подаря лампи въпреки държанието и отношението ти, защото по принцип уважажам хора, които са ентусиасти и "копаят здраво", който ме познава знае това. Когато продаваш 1бр. "мачвана" лампа, с какво я "мачваш", примерно? Колкото до сайта, за който става дума, нямам претенции да го познавам отдавна, просто изглежда духа на човека, които го е правил, ти е малко чужд. Колкото до "пич", извинявай, не можах да се сетя за по-приятелска дума...
виж сега явно не можа да ме разбереш или просто не ти изнася-ламбите не ти бяха подарени от Аспарух,аз лично не потдържам никакви контакти с хора с твоите разбирания.Ламбите се мачват с Ламбомер{ имаме 2 броя} и на слух, а 1 брой ламба може да си купи можеби някои търговец като теб, до сега не ми се е слу4вало да ни търсят по една бройка а с сигурност сме продали и подарили толкова ламби колкото ти е трудно да си представиш. И недей да обясняваш за духа на Мотh[така се казва този които е създал сайта] защото човека е с аудиосистема за 150 000 $ и ненавижда търговците чуствително повече от мен
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”