roscko написа:Точно в това е разликата между мен и теб, аз мога да ти подаря лампи въпреки държанието и отношението ти, защото по принцип уважажам хора, които са ентусиасти и "копаят здраво", който ме познава знае това. Когато продаваш 1бр. "мачвана" лампа, с какво я "мачваш", примерно? Колкото до сайта, за който става дума, нямам претенции да го познавам отдавна, просто изглежда духа на човека, които го е правил, ти е малко чужд. Колкото до "пич", извинявай, не можах да се сетя за по-приятелска дума...
виж сега явно не можа да ме разбереш или просто не ти изнася-ламбите не ти бяха подарени от Аспарух,аз лично не потдържам никакви контакти с хора с твоите разбирания.Ламбите се мачват с Ламбомер{ имаме 2 броя} и на слух, а 1 брой ламба може да си купи можеби някои търговец като теб, до сега не ми се е слу4вало да ни търсят по една бройка а с сигурност сме продали и подарили толкова ламби колкото ти е трудно да си представиш. И недей да обясняваш за духа на Мотh[така се казва този които е създал сайта] защото човека е с аудиосистема за 150 000 $ и ненавижда търговците чуствително повече от мен