Запитване
- viktor
- чете и пита

- Обратна връзка:
Запитване
Здравейте.Сравнително нов съм в този форум и ми прави впечатление,че всички говорят за лампови усилватели.Молбата ми е следната: да ми препоръчате литература,която да прочета за лампите(ако може да започва от началото-устройство,действие и т.н.).Също искам да попитам защо на показаните тук усилватели,няма отбелязана мощност.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Ако някой има на разположение скенер мога да му дам няколко книжки свързани с лампите да ги сканира и да ги качи някъде.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Запитване
Точно в тоси сайт има много информация по въпросите, които те интересуват. Прегледай архива със статии.viktor написа:Здравейте.Сравнително нов съм в този форум и ми прави впечатление,че всички говорят за лампови усилватели.Молбата ми е следната: да ми препоръчате литература,която да прочета за лампите(ако може да започва от началото-устройство,действие и т.н.).Също искам да попитам защо на показаните тук усилватели,няма отбелязана мощност.
Благодаря предварително.
И обясни защо единственият въпрос, който си задаваш към момента за ламповите усилватели е мощността? Разгледай статиите и там ще намериш отговорите на много повече въпроси, включително и на този, който според мен лично е най-безмисленият. Търси ключови думи "звуково налягане или SPL"...
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: