Какви са вашите мнения?

Благодаря за съвета gogo !gogo написа:Привет!
Пробвай паралелно на К40У9 да сложиш сребърно-слюден (КСО например) - ще излекува някои от болежките на хартиено-масления и определено ще ти хареса!
Да добавя - ако имаш, пробвай безиндуктивните полистиролени К71-7, те имат повече детайл при ВЧ, отколкото К40У9 и определено ми допадат.
Kaто имаш път към София - обади ми се, ще ти дам по един комплект КСО и К71-7 да си имашAngel Dimitrov написа:Благодаря за съвета gogo !gogo написа:Привет!
Пробвай паралелно на К40У9 да сложиш сребърно-слюден (КСО например) - ще излекува някои от болежките на хартиено-масления и определено ще ти хареса!
Да добавя - ако имаш, пробвай безиндуктивните полистиролени К71-7, те имат повече детайл при ВЧ, отколкото К40У9 и определено ми допадат.![]()
Ще потърся такива за да пробвам.
Поздрави!
Задължително пробвай и руски сребърнотанталови ЭТО и К52-2. Може би ще ти допаднат като бързина и детайл, въпреки че са малко стъклени и леко плоски като звук. Аз лично не ги харесвам като прехвърлящи поради 2 причини - нямат бас атаката на Jensen и трудно се намират високи волтажи, а не съм почитател да връзвам няколко кондера в паралел и то точно в тази позиция поради няколко много важни причини. Досега съм виждал само до 90V, възможно е някъде да изкопаеш и високоволтови. Капацитетът на Ag-Ta не бива да те притеснява - и 300uF да сложиш прехвърлящ няма да бъде проблем, те работят на малко по-различен принцип от другите кондери и почти нямат закъснение при заряд/разряд.Angel Dimitrov написа: Ще потърся такива за да пробвам.
Да, и аз до 90 влота съм виждал, ама не и 300мкФvelinski написа: Досега съм виждал само до 90V, възможно е някъде да изкопаеш и високоволтови. Капацитетът на Ag-Ta не бива да те притеснява - и 300uF да сложиш прехвърлящ няма да бъде проблем, те работят на малко по-различен принцип от другите кондери и почти нямат закъснение при заряд/разряд.
Гого, имаш ли впечатления от К75-24?gogo написа:Привет!
Да добавя - ако имаш, пробвай безиндуктивните полистиролени К71-7, те имат повече детайл при ВЧ, отколкото К40У9 и определено ми допадат.
Aми нямам (щото нямам такива деSimonov написа:Гого, имаш ли впечатления от К75-24?gogo написа:Привет!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта