Въпроса може да ми е глупав но питам
- Mitakaa
- чете и пита

- Обратна връзка:
Въпроса може да ми е глупав но питам
Видях ги в един магазин и бяха формолирани така
ТРАФ АУДИО 25W
Описание: 0V/70V/100V 4/8/16OM
ТРАФ АУДИО 15W
ТРАФ АУДИО 10W
И се чуда дали може да се исползват в blue pill не се смеите просто питам[/url]
ТРАФ АУДИО 25W
ТРАФ АУДИО 15W
ТРАФ АУДИО 10W
И се чуда дали може да се исползват в blue pill не се смеите просто питам[/url]
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Тръгнал си да правиш лампов еднотактник и искаш да минеш с нещо, което не знаеш какво е и за какво се ползва?
Кит-а който Е "Синьо Хапче" се продава от създателите му, за смешна цена. Всичко друго е различно ... а това което гледаш едва ли ще стане за нещо. Ако искаш да започнеш да се занимаваш или почни с истински трансформатори, или се откажи ...
Във форума често се ползва лафа "с пръдня боя не става", а твоето е по-зле
Разбирам че не можеш да си позволиш готов продукт и че не можеш сам да си навиеш трафовете, следователно решението ти е само едно - кит. Трябва да се радваш че и на нашата територия се предлага такова нещо, че даже и отлично такова...
Кит-а който Е "Синьо Хапче" се продава от създателите му, за смешна цена. Всичко друго е различно ... а това което гледаш едва ли ще стане за нещо. Ако искаш да започнеш да се занимаваш или почни с истински трансформатори, или се откажи ...
Във форума често се ползва лафа "с пръдня боя не става", а твоето е по-зле
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не съм сигурен, че човек с такова ниво на познания и грамотност ще се пребори и с кита - все пак не става дума за Добрикит 
Има 2 лоши варианта - или да го убие тока или нищо никога да не свирне.
Явно форума създава грешно впечатление, че ламповата техника е за всеки, независимо дали може да чете и да пише...
Има 2 лоши варианта - или да го убие тока или нищо никога да не свирне.
Явно форума създава грешно впечатление, че ламповата техника е за всеки, независимо дали може да чете и да пише...
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Смятам че Велин съвсем добронамерено ти каза че възможностите ти са под нулата (-) и ако можеше да размишляваш, щеше да разбереш че така те предпазва ... тук някой имаше подпис "Бог прощава тока не " ...Mitakaa написа:Смятам темата за приключена ако се заяждаме няма смисал мерси
Смятам следващата ти тъпа/глупава тема или мнение като това по-горе ще те прати в джаза на другите форуми ...
Да си тук е привилегия, не право. Не си мисли че всички са длъжни да ти обясняват азбуката ... особено след като вече е обяснена многократно в други теми. Ако беше прочел повече във форума, щеше да ти е ясно да не го питаш този ГЛУПАВ въпрос.
AlexKame написа:Правото си е твое да си купиш каквото си искаш и да го ползваш за каквото си искаш, но когато искаш мнение и то не ти хареса, само не се прави на жертва.
И никой не се заяжда!
- Mitakaa
- чете и пита

- Обратна връзка:
Привилегия е, че ви обращам внимание на остроумните отговори. А доколкото до този форум, ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е. Та да обобща, този форум е за хора бес самочувствие. А виесте никои в морето, дори не сте капка.АреNanko Rusev написа:Смятам че Велин съвсем добронамерено ти каза че възможностите ти са под нулата (-) и ако можеше да размишляваш, щеше да разбереш че така те предпазва ... тук някой имаше подпис "Бог прощава тока не " ...Mitakaa написа:Смятам темата за приключена ако се заяждаме няма смисал мерси
Смятам следващата ти тъпа/глупова тема или мнение като това по-горе ще те прати в джаза на другите форуми ...
Да си тук е привилегия, не право. Не си мисли че всички са длъжни да ти обясняват азбуката ... особено след като вече е обяснена многократно в други теми. Ако беше прочел повече във форума, щеше да ти е ясно да не го питаш този ГЛУПАВ въпрос.
AlexKame написа:Правото си е твое да си купиш каквото си искаш и да го ползваш за каквото си искаш, но когато искаш мнение и то не ти хареса, само не се прави на жертва.
И никой не се заяжда!
12 правописни грешки в 4 изречения! Постижение!
-
Lyubo Yanev
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
re
Освен, че ти си Никой, си и адски Неграмотен!Mitakaa написа:Привилегия е че ви обращам внимание на остроумните отговори А доколкото до този форум ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е.Та да обобща този форум е за хора бес самочувствие А виесте никои в морето дори не сте капка Аре
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Mitakaa написа: Привилегия е че ви обращам внимание на остроумните отговори А доколкото до този форум ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е.Та да обобща този форум е за хора бес самочувствие А виесте никои в морето дори не сте капка Аре
Ivan Rachev написа:..а сега съвсем сериозно , не си за този форум приятелю , регистрирай се тук и ще ти обърнат нужното внимание http://www.bgaudioclub.org/forum/...това ни е подфорума за начинаещи ...успех![]()
-
D.Kolev
Митакаа
Не стават тези трансформатори за SE и в случая и за Blue pill.
Те са предназначени за радиофикационната мрежа ( радиоточките).
Нямат въздушна междина а поставянето на такава води до сероизен спад в ниските честоти ( при запазване на същите намотки).
Просто съм го пробвал и споделям какво се получи
И не на последно място в случай че нямаш опит с лампова техника най -добре според мен е първата схема да я направиш с помощта на някой който вече има опит.
С уважение Zmeika
Не стават тези трансформатори за SE и в случая и за Blue pill.
Те са предназначени за радиофикационната мрежа ( радиоточките).
Нямат въздушна междина а поставянето на такава води до сероизен спад в ниските честоти ( при запазване на същите намотки).
Просто съм го пробвал и споделям какво се получи
И не на последно място в случай че нямаш опит с лампова техника най -добре според мен е първата схема да я направиш с помощта на някой който вече има опит.
С уважение Zmeika