Става ли ГМИ-83В за High-End?

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Аватар
Fender_str
има опит
има опит
Обратна връзка:

Става ли ГМИ-83В за High-End?

#1 Мнение от Fender_str »

Попаднаха ми две бройки от тези та се питам...?

AHDPO

#2 Мнение от AHDPO »

Какъв трансформатор можеш да й докараш?
С уважение,
Андро

Аватар
Fender_str
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Fender_str »

Трафове има :wink:

Аватар
Fender_str
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Fender_str »

Момчета да ви кажа отказах се от тези лампи;) Оказа се че неискам 2000В в къщи пък и понякога тока обича да ме шамари, а 2000в са по-голям шамар отколкото мога да поема ;) Имам си SE s el84 и засега май ми стига:)Изобщо няма да се занимавам с тези лампи даже ги продавам:)
Продавам лампите!

gogo
отстранен

#5 Мнение от gogo »

Fender_str написа:Момчета да ви кажа отказах се от тези лампи;) Оказа се че неискам 2000В в къщи пък и понякога тока обича да ме шамари, а 2000в са по-голям шамар отколкото мога да поема ;) Имам си SE s el84 и засега май ми стига:)Изобщо няма да се занимавам с тези лампи даже ги продавам:)
Продавам лампите!
При 2000 волта шамара ще е еднократен....и фатален за ошамарения...Аз затова изобщо не искам да си имам работа с повече от 500 волта, защото в болшинството случаи се оцелява от такъв "малък" шамар - проверено неколкократно и без желание от моя страна на практика :wink: А като има да щъкат насам-натам и дребосъци, дето и понятие си нямат от напрежения и тоци...Много добре си решил!

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от velinski »

На релейката в казармата съм виждал как при влажен въздух (сутрешна мъгла) 1kV прави волтова дъга и стопява замасена отвертка на 5 сантиметра от кабела.

И аз като gogo повече от 500V не пипам, адреналина си ми е достатъчен и без това.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”