Става ли ГМИ-83В за High-End?
- Fender_str
- има опит
- Обратна връзка:
Става ли ГМИ-83В за High-End?
Попаднаха ми две бройки от тези та се питам...?
- Fender_str
- има опит
- Обратна връзка:
- Fender_str
- има опит
- Обратна връзка:
При 2000 волта шамара ще е еднократен....и фатален за ошамарения...Аз затова изобщо не искам да си имам работа с повече от 500 волта, защото в болшинството случаи се оцелява от такъв "малък" шамар - проверено неколкократно и без желание от моя страна на практикаFender_str написа:Момчета да ви кажа отказах се от тези лампи;) Оказа се че неискам 2000В в къщи пък и понякога тока обича да ме шамари, а 2000в са по-голям шамар отколкото мога да поемаИмам си SE s el84 и засега май ми стига:)Изобщо няма да се занимавам с тези лампи даже ги продавам:)
Продавам лампите!

- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
На релейката в казармата съм виждал как при влажен въздух (сутрешна мъгла) 1kV прави волтова дъга и стопява замасена отвертка на 5 сантиметра от кабела.
И аз като gogo повече от 500V не пипам, адреналина си ми е достатъчен и без това.
И аз като gogo повече от 500V не пипам, адреналина си ми е достатъчен и без това.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES